18650 pil ile olmaz o 5v Bu ampuller 1.5 v ortalama usb ile çalışan minik pedler var 300 tl 20 cm o iş görürTeşekürler peki 2 adet pil ne kadar süre gitti eyer uzun gitti ise 18650 piller ile yapıcam. Yoksa direk şarj aleti vb.
Ha birde son olarak 1 tanesi kaç tl duy ve ampül.
1,5 v lik ampule 5v verdiğiniz için yanmıştır kablodan değildirDün gece uğraşırken ışıklar bir anda söndü, lambalardan biri karardı. Kablolardan kaynaklı bir sıkıntı olabilir. Bugün kabloyu yenileyip size bilgi veririm.
Büyük ihtimalle 2.5 v pile 4.2 balayınca olmuştur.Yeni ampul ve duy alıp deneme yapacağım. Nedense ampul gidip geliyor, sapıttı iyice.
4o
2.5 v hocam ampül, ayrıca yapmak istesem bir dönüştürücü alırım 4.2 v 2.5 v a düşüren bir modül tp4056 modülü ile bir ek yapar 2.5 e düşürürüm. Ayrıca burdaki olay zatrn düşük bütce ile iyi ısı elde etmek.18650 pil ile olmaz o 5v Bu ampuller 1.5 v ortalama usb ile çalışan minik pedler var 300 tl 20 cm o iş görür
1,5 v lik ampule 5v verdiğiniz için yanmıştır kablodan değildir
Powerbank zaten 500 tl ıstıcı alıp adaptöre takmak daha mantıklı bence ama kullanılabilirBüyük ihtimalle 2.5 v pile 4.2 balayınca olmuştur.
2.5 v hocam ampül, ayrıca yapmak istesem bir dönüştürücü alırım 4.2 v 2.5 v a düşüren bir modül tp4056 modülü ile bir ek yapar 2.5 e düşürürüm. Ayrıca burdaki olay zatrn düşük bütce ile iyi ısı elde etmek.
Hocam dedim gibi çook uzun süre gidiyorsa mesela 5 k mahlı bir pil ile 5 gün gidiyorsa yapcaktım zaten, ondan dolayı ne kadar süre gidiyor vede power bank v si ile oldumu die sordum. Ayrıca 4.2 v uygun olsa elimdeki modülleri kullancaktım ama ampüller 2.5 v muş oyüzden vazgeçtim ama bence benle elektirik bilgi yarışına girmeyin derim 🙂Powerbank zaten 500 tl ıstıcı alıp adaptöre takmak daha mantıklı bence ama kullanılabilir