İlk Majör İşci

Emirintus

Yumurta
Üye
Beyler camponotus baldacci kolonimin ilk majör işcisi çıktı. Koloni nüfusu 30+ felan. İlk majör çıktığına göre artık belli bir aralıkta yeni majörler vermeye devam mı edicek? Mesela 2. majörü ne zaman verebilir tahmini? (Haftada 2 kez protein veriyorum.)

armagankaya

Media
Üye
Beyler camponotus baldacci kolonimin ilk majör işcisi çıktı. Koloni nüfusu 30+ felan. İlk majör çıktığına göre artık belli bir aralıkta yeni majörler vermeye devam mı edicek? Mesela 2. majörü ne zaman verebilir tahmini? (Haftada 2 kez protein veriyorum.)
Hocam o kraliçenin majör üreme yapmasına göre zaman değişebilir.Bide artık düzenli olarak bundan sonra majör üremeye başlar.

poyrasalos

Minör
Üye
Hocam önemli olan çok protein vermenin yanında canlı yemleri ölürmeden atmanız. Birde isterseniz bana dm üzerinden majörü atar mısınız?

armagankaya

Media
Üye
Hocam önemli olan çok protein vermenin yanında canlı yemleri ölürmeden atmanız. Birde isterseniz bana dm üzerinden majörü atar mısınız?
Dm de resim atma özelliği yok hocam.

Hocam, bir de canlı yemi öldürmeden atmaları için koloninin büyük olması gerekir. Ayrıca majörlerin 1–2 tane değil, daha fazla olması gerekir. Aksi takdirde koloniye zarar gelebilir.

poyrasalos

Minör
Üye
Dm de resim atma özelliği yok hocam.

Hocam, bir de canlı yemi öldürmeden atmaları için koloninin büyük olması gerekir. Ayrıca majörlerin 1–2 tane değil, daha fazla olması gerekir. Aksi takdirde koloniye zarar gelebilir.
Hocam koloniye zarar geleceğini sanmıyorum. 30 ve üzeri işçisi ve birde majörü var. Hem componotus büyük bir tür o koloni 4 un kurdunu bile öldürürler sıkıntı olacağını sanmam.

Emirintus

Yumurta
Üye
Denenebilir. Sıkıntılı birşey olursa müdahele edebilirim zaten.