Arkadaşlar ben birisinden kraliçe aldım, araçla getirdim birazcık sarsıldı normal olarak. Şuan sakin ama arada tüpün ağzındaki pamuğu yokluyor. Sorun olur mu stres açısından?
Türünü söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım, bazı kraliçeler öncede besleme gerektiriyor, ayrıntılar önemli yaniArkadaşlar ben birisinden kraliçe aldım, araçla getirdim birazcık sarsıldı normal olarak. Şuan sakin ama arada tüpün ağzındaki pamuğu yokluyor. Sorun olur mu stres açısından?
Türünün söylerseniz daha yardımcı olabilirim.Hayırlı olsunArkadaşlar ben birisinden kraliçe aldım, araçla getirdim birazcık sarsıldı normal olarak. Şuan sakin ama arada tüpün ağzındaki pamuğu yokluyor. Sorun olur mu stres açısından?
Messor türü canım.Türünü söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım, bazı kraliçeler öncede besleme gerektiriyor, ayrıntılar önemli yani
Kırmızı asetatla sardım etrafını, açmadan daha rahat gözlemlemek için. Bir de yazıcıdan tüpün sığacağı boyutta bir parça bastım, ona koymayı düşünüyorum tüpü.Merhaba, bir sorun yok hocam kraliçe şu an stres altında olduğu için pamuğu yokluyor etrafı keşfetmeye çalışıyor.
Karanlık ve titreşimsiz bir yere yerleştirin işçisi yoksa 1 hafta hiç bakmamaya çalışın.
Stresli bir cins normaldir. 10 günde bir kontrol ederseniz bir sıkıntı çıkmayacaktır.Messor türü canım.