Bir kraliçeyi tüpe koyduktan sonra ilk kontrol ne zaman yapılmalı?
Hocam evet bende Formica var ama bulduğumda kanatlı olması içimde bir ''Acaba kraliçe değil mi'' endişesi yaratıyor. Açıp bakmak istiyorum, bulduğum günün üzerinden 1 hafta geçtiğinde loş bir ortamda kontrol etsem sıkıntı çıkar mı? Ayrıca kontrolden sonra da kırmızı bir asetata sarıp istediğimde bakabileceğim bir ortama almak istiyorum. Sizce bir zararı olur mu?Türden türe değişir sanırım sizin formikanız vardı 15günde bir iyi olabilir
Zararı olmaz bence ama tüpün yakınına girip bakarken nefesi tüpe vermeyin messır bile bundan stres oluyor asetattan sorun olmaz 1 hafta da bence makulHocam evet bende Formica var ama bulduğumda kanatlı olması içimde bir ''Acaba kraliçe değil mi'' endişesi yaratıyor. Açıp bakmak istiyorum, bulduğum günün üzerinden 1 hafta geçtiğinde loş bir ortamda kontrol etsem sıkıntı çıkar mı? Ayrıca kontrolden sonra da kırmızı bir asetata sarıp istediğimde bakabileceğim bir ortama almak istiyorum. Sizce bir zararı olur mu?
Sağolun hocam.Zararı olmaz bence ama tüpün yakınına girip bakarken nefesi tüpe vermeyin messır bile bundan stres oluyor asetattan sorun olmaz 1 hafta da bence makul