www.antistic.com.trDiğer majörler belli olmamış ama 1 majördne fazla var 7 veya 9 adet var saydığım.
Websitenizin ismi nedir ?
www.antistic.com.trDiğer majörler belli olmamış ama 1 majördne fazla var 7 veya 9 adet var saydığım.
Websitenizin ismi nedir ?
Hocam kolonin bir kaç fotosu ile yorum yapıyorsunuz. Neden yalan söyliyeyim. Ama görüşünüz için saolun.Sizin majör dedikleriniz Media işçi.
Seni yalanlamak için söylemiyorum, minör, media ve majör dediğimiz polimorfizm temelinde boy farkları vardır. Minöründen tut majörüne kadar kendi aralarında değişken boylardadır, yani çok görüyorum büyük boy minöre media işçi diyenler de var. Yani sizin majör sandıklarınız aslında büyük boy media olabilir diyorum, koloniyi canlı kanalı görmediğim için fotoğraflardan yorum yapıyorum.Hocam kolonin bir kaç fotosu ile yorum yapıyorsunuz. Neden yalan söyliyeyim. Ama görüşünüz için saolun.
Siyah başlılar majör değil mi ? Onlardan 8,9 adet var.Seni yalanlamak için söylemiyorum, minör, media ve majör dediğimiz polimorfizm temelinde boy farkları vardır. Minöründen tut majörüne kadar kendi aralarında değişken boylardadır, yani çok görüyorum büyük boy minöre media işçi diyenler de var. Yani sizin majör sandıklarınız aslında büyük boy media olabilir diyorum, koloniyi canlı kanalı görmediğim için fotoğraflardan yorum yapıyorum.
Hayır Media işçi.Siyah başlılar majör değil mi ? Onlardan 8,9 adet var.
Ne düzeyde kirli? Mümkünse fotoğraf atabilir misiniz?Pamukların kirli olması koloni için sorun yaratır mı hocam?
Ne düzeyde kirli? Mümkünse fotoğraf atabilir misiniz?