İlk İşçim Çıktı

alperingo

Yumurta
Üye
Beyler, bugün ilk işçim çıktı. 2.’si de yolda. Şimdilik kulak çubuğunu şekerli suyla ıslatıp verdim. Daha çok yeni; kraliçe pamuğa yaklaşıp ısırıyor, içiyor mu düşman olarak mı algıladı anlamadım. Bir de test tüpündeki su çok azaldı. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Poyraz404

Yumurta
Üye
Beyler, bugün ilk işçim çıktı. 2.’si de yolda. Şimdilik kulak çubuğunu şekerli suyla ıslatıp verdim. Daha çok yeni; kraliçe pamuğa yaklaşıp ısırıyor, içiyor mu düşman olarak mı algıladı anlamadım. Bir de test tüpündeki su çok azaldı. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Bence içiyor ama, şekerli suyu kürdan ucuyla içine sıyırsan daha iyi.Aktarmak içinde iki tüpü ağız ağıza koy karıncalar erişemeyecek şekilde bantla sonra aktaracağın tüpü karanlıkta bırak geçerler

Mikrox

Larva
Üye
Istırması pamuğu sıkıp suyu çıkartır ve emer. Test tüpünde su bittiyse ikinci işçiyi bekleyin ve ardından yeni test tüpüne transfer edin.

alperingo

Yumurta
Üye
ikinizin de ilgisi için teşekkürler protein yani un kurdunu ne zaman vereyim