Cinsleri nedir?Merhaba az önce kontrol etmek için baktığımda tüpte 4 adet işçi olduğunu gördüm. Yani ilk işim çıktı. Ne yapmalıyım?
Maşallah 4 işçi birdenMerhaba az önce kontrol etmek için baktığımda tüpte 4 adet işçi olduğunu gördüm. Yani ilk işim çıktı. Ne yapmalıyım?
Benimde çıktı ilk iscilerim ama yumurtaların yanından ayrilmiyolar şekerli su damlatiyorum aynı duruyo içtiklerini düşünmüyorum ne yapmalıyımŞekerli su takviyesi yapabilirsiniz. Yarın da canlı yem verin. Hasatçı bir cins ise kırarak tohum da koyabilirsiniz.
Belli aralıklarla çıkmışlardır ama o baktığınıda 4 işçi görmüştür. 4 işçi normalde aynı anda çıkmaz. Tabii bu dediklerim kurucu aşama için geçerli.Maşallah 4 işçi birden
Bendede aynı durumBenimde çıktı ilk iscilerim ama yumurtaların yanından ayrilmiyolar şekerli su damlatiyorum aynı duruyo içtiklerini düşünmüyorum ne yapmalıyım
İçiyorlardır siz fark etmiyorsunuzdur. Zaten bunlar karınca, fazla içip bitirmelerini şimdilik beklemeyin.Benimde çıktı ilk iscilerim ama yumurtaların yanından ayrilmiyolar şekerli su damlatiyorum aynı duruyo içtiklerini düşünmüyorum ne yapmalıyım
Benimki kuş yemine bile bakmadıİçiyorlardır siz fark etmiyorsunuzdur. Zaten bunlar karınca, fazla içip bitirmelerini şimdilik beklemeyin.
messorCinsleri nedir?
Biraz şekerli su verin. Yarın da un kurdu verin.messor