Bu hafta içinde çıkar.Arkadaşlar merhaba. İlk işçilerim ne zaman çıkar fikri olan varmı? Cinsi Tetramorium ama türünü bilmiyorum anlayan bilen varsa yazabilir.
Evet haklısınız bu hafta içinde çıkarlar ama pupa yapmamış benim bildiğim protein eksikliğinden olmaz mı bu?Bu hafta içinde çıkar.
Şuan pupa evresindeler zaten lakin tetramoriumlar koza örmez.Evet haklısınız bu hafta içinde çıkarlar ama pupa yapmamış benim bildiğim protein eksikliğinden olmaz mı bu?
Myrmicinae altfamilyasındaki cinsler genelde koza örmezler, koza örme yeteneğine sahip değiller ve koza örebilen cinslerde de koza örülmeden pupa evresi geçirilebilirEvet haklısınız bu hafta içinde çıkarlar ama pupa yapmamış benim bildiğim protein eksikliğinden olmaz mı bu?
Bakkaot dediği gibi Tetramoriumlar koza örmezler. Protein eksikliği dediğiniz gibi kozaya etkili fakat bu türlerde o olaydan değil.Evet haklısınız bu hafta içinde çıkarlar ama pupa yapmamış benim bildiğim protein eksikliğinden olmaz mı bu?
Birkaç günü var çıkmasınaArkadaşlar merhaba. İlk işçilerim ne zaman çıkar fikri olan varmı? Cinsi Tetramorium ama türünü bilmiyorum anlayan bilen varsa yazabilir.
İlk besin olarak şekerli su mu yoksa protein mi öneriyorsunuz.Bakkaot dediği gibi Tetramoriumlar koza örmezler. Protein eksikliği dediğiniz gibi kozaya etkili fakat bu türlerde o olaydan değil.
ilk bence şekerli su diğer gün proteinİlk besin olarak şekerli su mu yoksa protein mi öneriyorsunuz.
İkisinin asli görevi farklı aslında. Kayra hocamında dediği gibi ilk gün şekwrli su ertesi gün protein verilebilir.İlk besin olarak şekerli su mu yoksa protein mi öneriyorsunuz.