Fotoğraf atar mısın?Arkadaşlar, yumurtalardan birinde göz gibi bir şey var. İlk işçi tahminen ne zaman çıkar? (İlk tecrübem, biraz heyecanlıyım.)
Çok gözükmüyor.Fotoğraf atar mısın?
+Çok gözükmüyor.
Cinsi ne?Çok gözükmüyor.
Tetramorium gibi ama daha net bir fotoraf lazım Kesin bilgi için.Cinsi ne?
Pupaya geçmiş yakın sürede çıkar ama cins bilgisi olmadan ortalama gün söylenemez.
Ben buna yaban arısı bile diyebilirim bu görselden o derece.Tetramorium gibi ama daha net bir fotoraf lazım Kesin bilgi için.
Çok gözükmüyor.
Tetramorium sp.Bu fotoğraf bile en neti siteye yükleyince bulaniklaşiyor.Cinsi ne?
Pupaya geçmiş yakın sürede çıkar ama cins bilgisi olmadan ortalama gün söylenemez.
15-20 gün içerisinde ilk işçiyi görebilirsiniz.Tetramorium sp.Bu fotoğraf bile en neti siteye yükleyince bulaniklaşiyor.
15-20 gün içerisinde ilk işçiyi görebilirsiniz.
Doğrudur hocam tetramorium kısa sürede işçi çıkarıyor. İlk yumurtalar 20 temmuzda gördüm 20 gün oluyor yaklaşık.1 hafta bile sürmeyebilir bence.
3,4 güne bilemedin 5,6 gün 1 haftaya çıkar. Beni yanlış anlama ilk deneyimin olduğu için birkaç bildiğim tavsiye vereyim. karıncanı 1 hafta gibi bir aralıkta bak. çok sarsma. ilk işçi çıkana kadar yem verme. ilk işçi çıktıktan sonra bir şekerli su hazırla internette hazırlanışı var, onu kulak çöpü ile biraz ıslatarak karıncayı çok yapıştırmayacak ve çok sıkıştırmayacak şekilde o suyu tüpün bir kısmına sür sonra bunu 1,5 hafta da 2 haftada 1 yap. yaklaşık 15-20 işçin olunca kedi maması balık yemi çeşitli tahılları biraz ıslatıp verirsen kolonin kolay ve hızlı bir şekilde büyür. işçi kaybedince bazı işler yolunda gitmeyince korkma gene buraya gir yaz internete bak bu yolda kaybetmekte var kazanmakta. olacak illaki işçilerin ölecek zamanla daha çok işçin ölecek ama 10 işçi kaybedince 20 işçi daha çıkacak ben sana güveniyorum sen yapabilirsin. 😊😉Arkadaşlar, yumurtalardan birinde göz gibi bir şey var. İlk işçi tahminen ne zaman çıkar? (İlk tecrübem, biraz heyecanlıyım.)
Hocam ben tekrar baktığımda gözü olan yumurtayı göremedim??3,4 güne bilemedin 5,6 gün 1 haftaya çıkar. Beni yanlış anlama ilk deneyimin olduğu için birkaç bildiğim tavsiye vereyim. karıncanı 1 hafta gibi bir aralıkta bak. çok sarsma. ilk işçi çıkana kadar yem verme. ilk işçi çıktıktan sonra bir şekerli su hazırla internette hazırlanışı var, onu kulak çöpü ile biraz ıslatarak karıncayı çok yapıştırmayacak ve çok sıkıştırmayacak şekilde o suyu tüpün bir kısmına sür sonra bunu 1,5 hafta da 2 haftada 1 yap. yaklaşık 15-20 işçin olunca kedi maması balık yemi çeşitli tahılları biraz ıslatıp verirsen kolonin kolay ve hızlı bir şekilde büyür. işçi kaybedince bazı işler yolunda gitmeyince korkma gene buraya gir yaz internete bak bu yolda kaybetmekte var kazanmakta. olacak illaki işçilerin ölecek zamanla daha çok işçin ölecek ama 10 işçi kaybedince 20 işçi daha çıkacak ben sana güveniyorum sen yapabilirsin. 😊😉
ters dönmüştür veya onlar hala larva yani gözü başka bir yöne akmış olabilir tahminen.Hocam ben tekrar baktığımda gözü olan yumurtayı göremedim??