İlk öncelikle hindistan cevizi torfu elde et. Ardından bir çiğköfteciden girip 3-5 tane sos kabı al; hani içine nar ekşisi falan koyuyorlar ya, o tarzdan. Çünkü daha büyük bir alan strese sokacaktır.
Vagans fırsatçı bir tünelcidir. Bu da şu demek oluyor: Her ne kadar yer türü olsa bile, madenci gibi yerin altında kendine güzeeel bir köşe yapar. Onu göremediğinde öldü diye fazla kafana takma. Yemek yemeden aylarca hayatta kalabiliyorlar. O yüzden sürekli her göremediğinde torfu kurcalama. Yemek olarak, ilk geldiğinde ilk 1 hafta. Karanlık bir yerde ortama alışsın. Ardından mikro un kurdu veya buffalo kurdunun kafasını ezip vermeyi deneyebilirsin. Ben, şu ana kadar canlı verdiğim hiçbir yemi Vagans'a kabul ettiremedim. Sen dene; eğer aynı şey olursa, yemi öldürüp yakınına at. "Yemez." diye düşünme. Karanlık bir alana koy; 1 gün sonra o şeyin kabuğunu bile bulamayabilirsin. Arada torfu kontrol et. Nem bittiğinde kupkuru, kahverengi olur. Böyle durumlarda torfa sadece 3 damla falan su damlat. Torfun nemlendiğini gördüğünde yeter. Yaklaşık %50'sini nemlendir. Sıcaklık çok düşük de olmasın, fazla da olmasın; oda ısısı gayet iyi. Şimdiden tarantulan için sabırsızlanıyorum. Hayırlı olsun!