İlk adım

Mantis_

Majör
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Şuan genel olarak konuşuyorum. Benim şahsi fikrim hobi canlılarla ilgili bir hobiyse en doğru şekilde ve mümkün olduğu kadar kolaya ve alternatiflere kaçmadan yapılmasıdır. Çok pahalı ve zor bir şey değil. Canlı yem almayacaksanız beslemeyin, test tüpü veya şırınga kullanmadan değişik değişik setuplarda besleyecekseniz beslemeyin. Tüp standı, besleme aparatları vs zevk ve tercih meselesidir onlara karışamam ama test tüpü setupı ve canlı yem karınca hobisinin temelidir.

el4nce

Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Şuan genel olarak konuşuyorum. Benim şahsi fikrim hobi canlılarla ilgili bir hobiyse en doğru şekilde ve mümkün olduğu kadar kolaya ve alternatiflere kaçmadan yapılmasıdır. Çok pahalı ve zor bir şey değil. Canlı yem almayacaksanız beslemeyin, test tüpü veya şırınga kullanmadan değişik değişik setuplarda besleyecekseniz beslemeyin. Tüp standı, besleme aparatları vs zevk ve tercih meselesidir onlara karışamam ama test tüpü setupı ve canlı yem karınca hobisinin temelidir.
Aynı şeyi düşünmüyorum. Soyutlamaya gerek yok, uğraşacaksanız, gerçekten istiyorsanız, bir şekilde bir şeyler oluşturup koloninizi kurabilirsiniz. Bahsettiğiniz şeyler hobiyi kolaylaştıran, belki daha eğlenceli hale getiren şeyler.

ilhanZYBK

Larva
Üye
Şuan genel olarak konuşuyorum. Benim şahsi fikrim hobi canlılarla ilgili bir hobiyse en doğru şekilde ve mümkün olduğu kadar kolaya ve alternatiflere kaçmadan yapılmasıdır. Çok pahalı ve zor bir şey değil. Canlı yem almayacaksanız beslemeyin, test tüpü veya şırınga kullanmadan değişik değişik setuplarda besleyecekseniz beslemeyin. Tüp standı, besleme aparatları vs zevk ve tercih meselesidir onlara karışamam ama test tüpü setupı ve canlı yem karınca hobisinin
Emin ol onlarin hiçbiri olmadan kendi imkanlarimla daha iyisini yaparim

ilhanZYBK

Larva
Üye
Şuan genel olarak konuşuyorum. Benim şahsi fikrim hobi canlılarla ilgili bir hobiyse en doğru şekilde ve mümkün olduğu kadar kolaya ve alternatiflere kaçmadan yapılmasıdır. Çok pahalı ve zor bir şey değil. Canlı yem almayacaksanız beslemeyin, test tüpü veya şırınga kullanmadan değişik değişik setuplarda besleyecekseniz beslemeyin. Tüp standı, besleme aparatları vs zevk ve tercih meselesidir onlara karışamam ama test tüpü setupı ve canlı yem karınca hobisinin
Emin ol onlarin hiçbiri olmadan kendi imkanlarimla daha iyisini yaparim

Bukadar kasmaya gerek yok dalga amaçlı yaptım zaten bildiklerimi önceden yazdım.
Teşekkürler kardeşim verdiğin bilgileri elimden geldiğince kullanmaya çalışacağım 🙏

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Bu diyaloglardan bir şey anlayan varsa bana da anlatsın lütfen.

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Ants canada bile şişede bakıyo 😂
Ant Canada şu forumdaki 4.5k adamı üstüste koysan toplayamayacağın tecrübeye ve birikime sahip. Şişede değil suyun içine atsa yüzmeyi bile öğretir. Hobiye yeni başlayacak birine bunu mu örnek vereceğiz?

Ünal

Pupa
Üye
Ant Canada şu forumdaki 4.5k adamı üstüste koysan toplayamayacağın tecrübeye ve birikime sahip. Şişede değil suyun içine atsa yüzmeyi bile öğretir. Hobiye yeni başlayacak birine bunu mu örnek vereceğiz?
Tuğkan abi olaya kafa attı 😂😂😂

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Fire antleri yüzdürmüştü zaten 😂
ben tüpde bakmanın zorunlu olmadığını söylemek istemiştim birazda şakayla karışık bir şekilde