Ve bir kraliçeTest tüpü, pamuk, canlı yem.
Adam temel malzemeleri istemiş. 🗿Kraliçe, nem, sıcaklık, hava sirkülasyonu, kaçmalarını engellemek.
İşini kolaylaştırdım adamın, test tüpü olmuş ne kadar, pamuk olmuş ne kadar. Bana lokum ikram etmesi lazım bu iyiliğim için.Adam temel malzemeleri istemiş. 🗿
Hiçbir şey anlamadım :dİşini kolaylaştırdım adamın, test tüpü olmuş ne kadar, pamuk olmuş ne kadar. Bana lokum ikram etmesi lazım bu iyiliğim için.![]()
Test tüpü pamuk dinlenmiş/içme suyu teat tüpüne girebilecek steril bi çubuk(çöp şiş) canlı yem,hasatçı tür besliyecekseniz tohum(kuş yemi teter ama çim tohumu ve keten tohumunu çok severler)cımbız(şart değil)autworld(ister satın alın ister yaptırın ister yapın bir tahlil kutusundan bile yapmıştım)test tüpşerini koymak için bi standKarınca hobisi yapmam için gerekli olan temel malzemeler nelerdir.
Ekmekte getireyim mi?Test tüpü pamuk dinlenmiş/içme suyu teat tüpüne girebilecek steril bi çubuk(çöp şiş) canlı yem,hasatçı tür besliyecekseniz tohum(kuş yemi teter ama çim tohumu ve keten tohumunu çok severler)cımbız(şart değil)autworld(ister satın alın ister yaptırın ister yapın bir tahlil kutusundan bile yapmıştım)test tüpşerini koymak için bi stand
Bence kralice olmadandq yapılabilir daha zevkli olurVe bir kraliçe
Hocam bunlara ne gerek var bahçedeki koloniye haftada bir baksın. XDKraliçe, nem, sıcaklık, hava sirkülasyonu, kaçmalarını engellemek.
Bir hortum, kullanabilir. Bir şişe kullanabilir. Tüp diye bir şart yok. Diğer malzemeler için de alternatif var. Yani bunlar olmak "zorunda" diye bir şey yok.Hocam bunlara ne gerek var bahçedeki koloniye haftada bir baksın. XD
OlurEkmekte getireyim mi?
Afiyet olsun reis.
Bende un kurtlu yumurt yaptımAfiyet olsun reis.![]()
Onlar örnekti. Demeye çalıştığım şey karınca hobisi yapılacaksa bu tarz tüp, pamuk gibi malzemelerin şart olmadığıdır. Üzerine düşünülürse alternatif bir çok şey söylenebilir.Saydıkların çok sağlıklı ve kalıcı olarak kullanılabilecek şeyler değiller. Şişede, hortumda ya da en yakın alternatif olan şırıngada nemi ayarlamak zor mesela. Su genelde çok kalıcı olmuyor onlarda. Başlanabilir ama ne kadar keyif verir konusu tartışılır, uğraştırır. Test tüpü kaç lira ki tanesi 3-4 tldir en fazla, yolda düşürsek eğilip almayız zaten. Pamuk da her evde vardır. Bu kadar.