İlhan, bu yazıyı da uzun olduğu için okumayacaksın muhtemelen. Ama umrumda değil benim okuyup okumaman. Foruma kayıt olduğun günden beri forumda saçma tartışmalar çıkartıp, saçma cevaplar veriyorsun. İnsanlar sana yardımcı olmak için güzel güzel yazıyor ve tek yazdığın şey "Tmm". Rapor kısmı senin hakkında olan şikayetlerle dolu. Sence de bir şeyleri yanlış yapmıyor musun? Tüm mesajlarını okudum. Sergilediğin tavırlar ve kullandığın üslup bu ortama göre değil. Forumu biraz gözlemleyerek ona göre mesaj atmaya başla ya da forumda yersiz kavgalar çıkartıp durma. Hazır bilgiye konmayı sorarak öğrenmek diye nitelendirmiş kendini kandırıyorsun. Her yerde olan bir bilgiyi kendin öğrenebilmek yerine bir kişiden öğrenmeyi tercih ediyorsun. Çünkü araştırmaya üşeniyorsun. Bundan önce açtığın konularda da bu böyle. Karınca Çiftliğim kanalının yanından geçsen öğreneceğin 3-5 bilgiyi gelip forumda bize soruyorsun. En son açtığın konu da aynı şekilde araştırmaktan yoksun bir konu. Forumdan çıkmana bile gerek yok bak bu araştırmayı yapmak için. Foruma karınca suluğu yazıyorum:
B
Ekli dosyayı görüntüle 14707
Cevabı basit olan soruları kendin değil de başkasından öğrenmenin sana verdiği ekstra bir haz yoksa buna devam etmeni de tavsiye etmiyorum. Hem forum için hem de gerçek hayat için söylüyorum bunu. Sana gelip kinlendiğimi falan da sanma. Forum içerisinde huzursuzluk yaratan herkese karşı tavrımı ortaya koyarım. Neyse diyeceğimi dedim. Umarım yazdıklarımı okursun, iyi forumlar.