Kraliçeler yuvadan çıkmıyor diye biliyorum.Sırf hobi için karınca yuvasi yikamam knk 😅
Dostum uçuş yapan kraliçelerden bahsediyor. Umarım yeteri kadar araştırma yapmışsınızdır. Biraz daha bakmanızı öneririm.Kraliçeler yuvadan çıkmıyor diye biliyorum.Sırf hobi için karınca yuvasi yikamam knk 😅
Bilmem merak ediyosan onuda sen sor istersen dostum.İnternet ortamındakilere nereden geliyor kraliçe o halde?
Doğadaki kolonileri patlatmak, zarar vermek istemiyorsun ama "nereden geldiklerini bilmediğin" kraliçeleri satın almak istiyorsun. Ya o kraliçeler kolonilerden alınıyorsa? Her neyse.Bilmem merak ediyosan onuda sen sor istersen dostum.
İlhan hobiye başlamadan soru sormadan önce kendin detaylı bir şekilde araştır aklına takılan soru olursa sor
Bilgi alışverişi yapiyoruz bilmeyen varsada birşeyler öğreniliyor neden agrrsifsiniz anlamadimDoğadaki kolonileri patlatmak, zarar vermek istemiyorsun ama "nereden geldiklerini bilmediğin" kraliçeleri satın almak istiyorsun. Ya o kraliçeler kolonilerden alınıyorsa? Her neyse.
Kraliçeler dışarı çıkmaz orası doğru, biz de koloninin kraliçelerini alıp bakmıyoruz. Belirli bir olgunluğa ulaşan koloniler prens ve prenses üretirler ve bunlar da çiftleşme uçuşuyla birlikte etrafa dağılıp yeni koloniler üretirler. Biz bu yeni koloni için etrafa dağılan kraliçeleri alıp onlara hazır bir yuva sunuyoruz. O da aradığı şeyi bulmuş oluyor. Araştırma konusunda ise arkadaşlar haklı. Konu hakkında yeterli bilgiye sahip olana kadar araştırma yapmalısın. Sonra canlıyı alıp beslemek kalıyor.
Doğadaki kolonileri patlatmak, zarar vermek istemiyorsun ama "nereden geldiklerini bilmediğin" kraliçeleri satın almak istiyorsun. Ya o kraliçeler kolonilerden alınıyorsa? Her neyse.
Kraliçeler dışarı çıkmaz orası doğru, biz de koloninin kraliçelerini alıp bakmıyoruz. Belirli bir olgunluğa ulaşan koloniler prens ve prenses üretirler ve bunlar da çiftleşme uçuşuyla birlikte etrafa dağılıp yeni koloniler üretirler. Biz bu yeni koloni için etrafa dağılan kraliçeleri alıp onlara hazır bir yuva sunuyoruz. O da aradığı şeyi bulmuş oluyor. Araştırma konusunda ise arkadaşlar haklı. Konu hakkında yeterli bilgiye sahip olana kadar araştırma yapmalısın. Sonra canlıyı alıp beslemek kalıyor.
Ben sorarak öğrenmek istiyorum.Hem benim vesilemle bilgi alişverişi oluyo yada herkes bildiklerini söylüyor seninde bu konuyla alakali bi bilgin varsa buyur söyle kardeşim.
Gayettde yardimci oluyolar.Kraliçe karincayida buldum.Sende istersen yonlendirebilirim.Sen YAPARSİN ARAŞTİRMANİ knkİlhan hiç araştırma yapmamışsın açıkçası en basitinden bir adet kraliçe karınca nasıl bulunur videosu izlesen bu soruların hepsi cevaplanmış olur ARAŞTIRMANI YAP sonradan aklına takılan anlamadığın kafana yatmayan biryer olursa cevaplandırırız ve burada sana hiç kimse karınca satın alabileceğin yer söylemez kendin ARAŞTIRIP bulmalısın kendin araştırma yapmaz isen koyun gibi her denilene inanıp kendini de hiç geliştiremezssin.
Yok yani araştır öyle gel tarzi soylemler oluyoda.cevap vermek zorunda değilsiniz yani.yazmak istemiyosaniz yazmayin.kimseyi zorlamıyoruz dostum.Nasıl yani? Bilgi alışverişine ben de katıldım, bilgi verdim. Başka ne yapmam gerekiyor?
Gayettde yardimci oluyolar.Kraliçe karincayida buldum.Sende istersen yonlendirebilirim.Sen YAPARSİN ARAŞTİRMANİ knk
Ücretli bi şekilde degil merak etme.bu hobiye yeni başlayanlar için ihtiyaç olan malzeme yada karincayi ilgili kişiye aktariyo.istersen videolu bi sekildede öğrenebilirsin.Gayette yardımcı olmuyorlar burada kimse satıcıya yönlendiremez yasak çünkü
Gayettde yardimci oluyolar.Kraliçe karincayida buldum.Sende istersen yonlendirebilirim.Sen YAPARSİN ARAŞTİRMANİ knk
Sende yardimci oluyormuşsun işte bak .Benim kraliçeye ihtiyacım yok onlarca hediye ediyorum zaten
Çünkü 4500 üyenin 4500'ü de hobiye başladığı andan itibaren hiçbir şeyi kendisi öğrenmeyip ya da araştırmayıp "armut piş ağzıma düş" usulüyle buraya sormaya kalksa hiçbiri sorusuna cevap bulamaz. Kimsenin o kadar soruya bakacak vakti yok. Öncelikle yaptığımız şey forum kullanıcılarını araştırmaya teşvik etmek. Bu hem araştırarak edinilen bilginin kalıcı olmasını sağlar bu açıdan faydalıdır hem de bilgiyi kaynaktan almayı sağlar ki bu da safsatalardan kurtarır doğru bilgiye ulaştırır çoğu zaman. Bunları yapan kişinin kafasında hala soru işaretleri varsa o zaman foruma gelip konu açar ve hep birlikte hem araştırma yapar hem de düşünürüz. İşte o zaman bilgi alışverişi olur. Yani seni araştırma yapmaya yönlendirmemizin sebebi cevap vermek istemememiz değil. Araştırma yaptıktan sonra bana özelden de ulaşabilirsin, sorularını itina ile yanıtlarım. Dostum. İyi geceler 🌴Yok yani araştır öyle gel tarzi soylemler oluyoda.cevap vermek zorunda değilsiniz yani.yazmak istemiyosaniz yazmayin.kimseyi zorlamıyoruz dostum.