İyi ki karıncalarımı getirmemişim. Teşekkür ederim.Örümcek hakkında birşey diyemem ancak birincisi mite
Bu mite beton mitesi imiş. O karıncalara bulaşan tür değilmiş ve zararsızmış. Sadece ezince kırmızı boyuyor. Hava ısınınca ortaya çıkıyormuş.Valla bende 2 haftadır çekmeye çalışıyorum. Senin sayende mite olduğunu öğrendim.
Zararlı diye eziyordum, iyi oldu öğrendiğimBu mite beton mitesi imiş. O karıncalara bulaşan tür değilmiş ve zararsızmış. Sadece ezince kırmızı boyuyor. Hava ısınınca ortaya çıkıyormuş.
"Macrodinychus" bu türden korkmamız lazım. Karıncalara kene gibi yapışan tür bu.Zararlı diye eziyordum, iyi oldu öğrendiğim
Desidae cinsine benzettim ama bunu kabul edemeyiz bu yeterli bir görsel değil örümcek hakkında bir şey diyemeyizDış pencere mermeri üzerinde kırmızı böcekler ile karşılaştım. Öldürünce kırmızı şekilde boyuyor. Bunu bahçedeki domateslerin çevresinde de görmüştüm. Zararlı bir böcek midir?
Ekli dosyayı görüntüle 77487
Bir de evde örümcek buldum. Bu böceklerin olduğu mermere koydum. İnşallah örümceğe bir şey olmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 77490