TesekkurlerTetrayı 300 işçeye kadar götürür 12 işçide bağlamanızı tavsi etmem 50 işçide fln bağlamanız ideal
Kanka ama çok küçük cidden tel kaçması mümkün değil ve ben denedimAltındaki bantlardan su haznesine giriyorlar bı kaç gün sonra bak şu haznesinde işçi gorursun
Sey yapicam bantlicam o tel yerleri banti çok küçük delicem iğneyle öyle yapicam bence olur oyleMessorlarda kaçıyor gördüğünüz gibi araya çöp sıkıştıra sıkıştıra gevşetip firar ediyorlar karıncam izmirden aldıklarımda böyle bir problem yaşamadım deneyebilirsiniz fakat küçültülemiyor
Ekli dosyayı görüntüle 18527
Ekli dosyayı görüntüle 18526
Ekli dosyayı görüntüle 18528
Zaten geri tupe aldim düzenleme yapicam ve bant ise yariyor arkadaşımda aldı yaptım ona baya kullaniyorOlmaz çünkü pleksi esneme yapıyor ya çok sıkı oturması gerekiyor yada üstten sağlam bir kuvvet ile batırılması gerekiyor
Kanka cikar falan dediniz ama tel boyle tetralar kaçar mı bundanOlmaz çünkü pleksi esneme yapıyor ya çok sıkı oturması gerekiyor yada üstten sağlam bir kuvvet ile batırılması gerekiyor
Orayi nasılsın kapatabilirimBen size burasından bahsetmiyorum ki üstten bakınca yuvalar su doldurma deliği var ya orasında kaçıyorlar ayrıca karıcamizmirin kullandığı tel çok daha iyi dümdüz yaprak gibi incecik ve mütiş hava alıyor bu ise biraz dalgalı dalgalı kalın ve geniş aralıklara sahip
Su koyma yerini diyorsunuz demipleksi esene yapıyor karıncalar esneyen yerlerden geçiyor eksikleri olan bir formicaryum o büyük deliğin olduğu yere sıkıca pamuk sıkıştırın bu onları içeride tutacaktır ce yapabiliyorsanız dikkatli bir şekilde ortadan vidalayın
O tel den kacmiyorlar mi sineklik gibi yerden su koyma yeri disindaAynen öyle tam oradan kaçıyorlar