ideal canlı yem

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Merhabalar, hobide yeniyim. Bir messor kraliçem var. Büyüdükilerinde canlı yem olarak un kurdu kullanmayı düşünüyorum. Böyle mi yapmalıyım yoksa ekstra morio, bufalo tarzı farklı canlı yemler vermem de gerekiyor mu?

SıslYahya

Pupa
Üye
Merhabalar, hobide yeniyim. Bir messor kraliçem var. Büyüdükilerinde canlı yem olarak un kurdu kullanmayı düşünüyorum. Böyle mi yapmalıyım yoksa ekstra morio, bufalo tarzı farklı canlı yemler vermem de gerekiyor mu?
Un kurdunun yeterli olacağını düşünüyorum onun dışında messorlar hasatçıdır çim tohumu kuş yemi kullanabilirsiniz.İyi hobiler dilerim.

egzotikçiftik

Brachypterous
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Sadece un kurdu ile de besleyebilirsiniz gayet yeterlidir, ama farklı farklı canlı yemleri vermek karıncalarınızın daha hızlı gelişmesini sağlar. Bir de çeşitli tohumları da eksik etmeyin.

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Teşekkürler önerilrinizi uygulayacağım.

ali8181

Media
Üye
Türkiyedeki çoğu karınca cinsini un kurduyla rahatlıkla besliyebilirsiniz. İmkanın varsa ve böceklerden rahatsız olmuyorsan tartarada alabilirsin karma besleme yaparsan kolonin daha sağlıklı ve hızlı gelişebilir.