Merhaba ben bitkili karides akvaryumu yapıyorum da elimde iç filtre var bu uygun olur mu?
Olur, ne gibi bi sorun bekliyorsunuz ki?Merhaba ben bitkili karides akvaryumu yapıyorum da elimde iç filtre var bu uygun olur mu?
Karides akvaryumlarına genelde pipo filtre tavsiye edilir. Üstündeki bakterileri karidesler çok sever, ayrıca yeni doğan karideslerin kaçmasını bu filtrede ki sünger engeller. İç filtre kullananlar bir şekilde bu etkiyi yaratmaya çalışır eğer üretme kaygınız yoksa, Filtreyi bir şekilde saklarsanız sorun çıkmaz.Merhaba ben bitkili karides akvaryumu yapıyorum da elimde iç filtre var bu uygun olur mu?
akıntı fazla oluyor ya ondan dedimOlur, ne gibi bi sorun bekliyorsunuz ki?
teşekkürlerKarides akvaryumlarına genelde pipo filtre tavsiye edilir. Üstündeki bakterileri karidesler çok sever, ayrıca yeni doğan karideslerin kaçmasını bu filtrede ki sünger engeller. İç filtre kullananlar bir şekilde bu etkiyi yaratmaya çalışır eğer üretme kaygınız yoksa, Filtreyi bir şekilde saklarsanız sorun çıkmaz.
Merhaba ben bitkili karides akvaryumu yapıyorum da elimde iç filtre var bu uygun
debi ayarı varsa kısmanız iyi olur pipo filtre ile ilgili yazmıştım ama göndermemişim galiba arkadaşın dediği gibi pipo daha sağlıklı olur üretim amacınız yoksa ve tankınız büyükse iç filtre de idare eder.akıntı fazla oluyor ya ondan dedim