Ailemle aynı evde yaşamıyorum, ama gizli de bakabilirsin kendi odan da diye düşünüyorum.Lasiodora türü olabilir merak ettiğim birşey var aileniz varsa onay veriyormu benimkiler vermiyorda
Bilgi için teşekkürler.Lasiodora Pharaybna uygun bir tür olabilir. Handling'e uygun bir tür değildir. Pasif agresiftirler son çare olarak saldırırlar. Avlanmayı severler izlemesi zevklidir ve besin ayırt etmezler pek.
Rica ederim. Keyifli hobiler.Ailemle aynı evde yaşamıyorum, ama gizli de bakabilirsin kendi odan da diye düşünüyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bilgi için teşekkürler.
teşekkürlerRica ederim. Keyifli hobiler.
Hiçbiri handlinge uygun değil lpye özel bir durum değil handlinge uygun olmama.Lasiodora Pharaybna uygun bir tür olabilir. Handling'e uygun bir tür değildir. Pasif agresiftirler son çare olarak saldırırlar. Avlanmayı severler izlemesi zevklidir ve besin ayırt etmezler pek.
Teşekkür ederimBulabilirsen bende cc öneririm beslemesi çok zevkli renkleri de muhteşem
Başlangıç olarak iyi bir araştırmayla çoğu tür seçilebilir. Fakat genel olarak çok sıkmayan new world yer türlerine bakmanızı öneririm. A. Geniculata, L. Parahybana, N. Chromatus, P. Sazimai gibi.Merhaba, tarantula bakmak istiyorum. Daha önce bakmadım, tür öneriniz var mı?
teşekkürlerBaşlangıç olarak iyi bir araştırmayla çoğu tür seçilebilir. Fakat genel olarak çok sıkmayan new world yer türlerine bakmanızı öneririm. A. Geniculata, L. Parahybana, N. Chromatus, P. Sazimai gibi.
Ek olarak forumda ticaret yasaktır, konu o taraflara doğru gidiyor gibi. Uyarayım dedim.
Lp üretim zamanlarında oldukça fazla bulursun bi kerede 2000-2500 yavru veriyor bedavaya veren bile bulursunteşekkürler
Bunun sebebi nedir acaba? Yabancı ve Türk hobicilerin videolarında çatır çatır ellerde o tarantulalar hep, ısırılanı görmedim henüz 🤔Hiçbiri handlinge uygun değil lpye özel bir durum değil handlinge uygun olmama.
İyi forumlar
Aslında bunu sebebi daha çok canlının sağlığı. Panik yapıp elimizden atlaması veya düşmesi hayvanın abdomeni büyükse ölümüyle bile sonuçlanabilir. Ayrıca murinus, marshalli gibi türlere handling kesinlikle yapılmamalı denmesinin sebebi de manyak türler olmalarıBunun sebebi nedir acaba? Yabancı ve Türk hobicilerin videolarında çatır çatır ellerde o tarantulalar hep, ısırılanı görmedim henüz 🤔
Seni ısırmaması için değil canlının strese girmemesi için ne kadar az handling o kadar iyi.Bunun sebebi nedir acaba? Yabancı ve Türk hobicilerin videolarında çatır çatır ellerde o tarantulalar hep, ısırılanı görmedim henüz 🤔