Messor olduğunu düşünüyorum, eğer Messor’sa hangi tür?
Hocam öncelikle hoşgeldiniz messor sp kraliçesi Konu 'Messor Structor Bakım Rehberi' https://karincaciftligim.com/threads/messor-structor-bakim-rehberi.13263/ burdan bütün bilgilere ulaşabilirsiniz eline sağlık ares hocamın.Messor olduğunu düşünüyorum, eğer Messor’sa hangi tür?
Şimdiden söyleyelim, Messor sp. kraliçesi ancak tür tespiti için nasıl çekimler yaparsanız yapın mikroskop gibi bir aletiniz yoksa BELİRLENEMEZ.Messor olduğunu düşünüyorum, eğer Messor’sa hangi tür?
Hocam ben tahminimi söyledim kesindir demedin ama yinede teşekkür ederim.Şimdiden söyleyelim, Messor sp. kraliçesi ancak tür tespiti için nasıl çekimler yaparsanız yapın mikroskop gibi bir aletiniz yoksa BELİRLENEMEZ.
Size alıntı yapmadım zaten hocam, arkadaş 'Messorsa türü ne' diye yazmış o yüzden yazdım. Direkt 'Messor sp. Rehberi' diye bir şey olmadığı için sizin yaptığınız en mantıklısı olmuş.Hocam ben tahminimi söyledim kesindir demedin ama yinede teşekkür ederim.
Pardon hocam kusura bakmayın bu ara kafam bi garip bazen anlamıyorum.Size alıntı yapmadım zaten hocam, arkadaş 'Messorsa türü ne' diye yazmış o yüzden yazdım. Direkt 'Messor sp. Rehberi' diye bir şey olmadığı için sizin yaptığınız en mantıklısı olmuş.
Teşekürler hocamPardon hocam kusura bakmayın bu ara kafam bi garip bazen anlamıyorum.
Teşekürler sharinganla baktığınız içinŞimdiden söyleyelim, Messor sp. kraliçesi ancak tür tespiti için nasıl çekimler yaparsanız yapın mikroskop gibi bir aletiniz yoksa BELİRLENEMEZ.