Karanlık bir yere koy, stresini azaltabileceğini ne varsa yap.En geç pazartesi test tüpüne koyacağım o zaman çekerim. Ayrıca karınca cok strese giriyor çıkmak istiyor ne yapabilirim? Normal mi?
Suyun kenarında otururken dikkatimi çekti aldım hemen.Reis nasıl buldun
Karanlık yere koymuştum zaten ara sıra kaçmaya çalışıyor, bazen de suyun yanına gidiyor anlamadım.Karanlık bir yere koy, stresini azaltabileceğini ne varsa yap.
2 kere cevaplamısım kusura bakma.Reis nasıl buldun
Sanırın su koymasını untmuşsunuz kraliçenin su ve nem ihtiyacını karşışaması lazımBirde koyarken çok strese girdi normal mi?
Ekli dosyayı görüntüle 40866
su koydum da çok fazla değil şimdi ballı şekerli su ekledim iki karıncamadaSanırın su koymasını untmuşsunuz kraliçenin su ve nem ihtiyacını karşışaması lazım
İYi sonradan farketyim pamuk tek ıslak ama şimdilik yetersu koydum da çok fazla değil şimdi ballı şekerli su ekledim iki karıncamada
Test tüpü alır almaz koyucam zaten dün eczacılara soruyorum bir tane kadın hamilelik testi verdi çok utanç vericiydiİYi sonradan farketyim pamuk tek ıslak ama şimdilik yeter
Cinsi/türü nedir?Karanlık yere koymuştum zaten ara sıra kaçmaya çalışıyor, bazen de suyun yanına gidiyor anlamadım.
ilk işçiye kadar besleme gerektiirmiyor koyarsanız strese girebilirlersu koydum da çok fazla değil şimdi ballı şekerli su ekledim iki karıncamada
Lasius brunneus olduğunu söylediler lasius olduğu garanti ama türünü bilmiyorumCinsi/türü nedir?
Hocam tam tersine şekerli su koyduktan sonra yumurtlamaya başladı garip ya 😃ilk işçiye kadar besleme gerektiirmiyor koyarsanız strese girebilirler