Camponotus kraliçesiBirde koyarken çok strese girdi normal mi?
Ekli dosyayı görüntüle 40866
Teşekkür ederim, ne ile beslemeliyim?Camponotus kraliçesi
Şuanda beslemeniz gerekmiyorTeşekkür ederim, ne ile beslemeliyim?
Çok fazla rahatsız etmek istemiyorum fazla strese girdi.Başka fotoğraf atar mısınız?
Un kurdu, şekerli su ile besleyebilirsiniz(İşçiler çıktıktan sonra). Tam claustral olduğu için ilk işçi çıkana kadar beslemenize gerek yok.Teşekkür ederim, ne ile beslemeliyim?
Hocam bugün ormanda gezerken, başka bir kraliçe bulmuştum ama yanlışlıkla öldürdüm, çok üzüldüm.Un kurdu, şekerli su ile besleyebilirsiniz(İşçiler çıktıktan sonra). Tam claustral olduğu için ilk işçi çıkana kadar beslemenize gerek yok.
Bir dahaki sefere... 😣Hocam bugün ormanda gezerken, başka bir kraliçe bulmuştum ama yanlışlıkla öldürdüm, çok üzüldüm.
Ne olduğunu düşünüyorsunuz?Ben başka bir cins olduğunu düşünüyorum.
Bu arada kraliçe baya küçük geliyor gözüme, bu küçük tüp fotoğrafta biraz büyük gözüküyor ama normalde öyle mi bilemem.Ben başka bir cins olduğunu düşünüyorum.
Şırınga 5ml mi?Bu arada kraliçe baya küçük geliyor gözüme, bu küçük tüp fotoğrafta biraz büyük gözüküyor ama normalde öyle mi bilemem.
Kesin bişey diyemem. Camponotus olduğu düşünmüyorum amaNe olduğunu düşünüyorsunuz?
Aynen hocam.Şırınga 5ml mi?
Bu fotoğraflar hala yeterince iyi değil, şırınga canlıyı net görmemizi engelliyor bir de arkadan çekmişsiniz. Son görsellere göre Lasius olabilir.
En geç pazartesi test tüpüne koyacağım o zaman çekerim. Ayrıca karınca cok strese giriyor çıkmak istiyor ne yapabilirim? Normal mi?Bu fotoğraflar hala yeterince iyi değil, şırınga canlıyı net görmemizi engelliyor bir de arkadan çekmişsiniz. Son görsellere göre Lasius olabilir.
Reis nasıl buldunBirde koyarken çok strese girdi normal mi?
Ekli dosyayı görüntüle 40866