Hızlı ve güvenilir tedarik

ucabilenkarinca

Yumurta
Üye
Merhaba formicarium ve outworld ihtiyacım var 4-5 set alacağım büyüklüklerine göre aynı zamanda sarf malzeme ve canlı yem ihtiyacım var. Hepsini tek bir yerden hızlı bir şekilde temin etmek istiyorum. Ankara içerisinde bildiğim kadarıyla elden alabileceğim bir yer yok bu yüzden sizlerin güvendiği ve anlık stok problemi olmayan satıcı arıyorum.

Antcolony

Nanitik
Üye
Merhaba formicarium ve outworld ihtiyacım var 4-5 set alacağım büyüklüklerine göre aynı zamanda sarf malzeme ve canlı yem ihtiyacım var. Hepsini tek bir yerden hızlı bir şekilde temin etmek istiyorum. Ankara içerisinde bildiğim kadarıyla elden alabileceğim bir yer yok bu yüzden sizlerin güvendiği ve anlık stok problemi olmayan satıcı arıyorum.
Formikaryum ve outworld’ü antstoreturkey’den bulabilirsiniz veya kendiniz yapabilirsiniz. Canlı yemi ise adana canlı yem Antalya canlı yem vb. Araştırıp en yakınınızdan alabilirsiniz.

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Anticticde cablı yem yoktu hatırladığım kadarıyla ama onu da ankara canlı yemden alabilirsiniz. İsterseniz onu elden de alabilirsiniz.