Herkese selamlar

AzoT1k_TR

Yumurta
Üye
Selamlar, adım Ahmet. 17 yaşındayım, Ankara'da yaşıyorum. Karınca hobisine başlamak istiyorum ve çok az bilgim var. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

armagankaya

Media
Üye
Selamlar, adım Ahmet. 17 yaşındayım, Ankara'da yaşıyorum. Karınca hobisine başlamak istiyorum ve çok az bilgim var. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Öncelikle hoş geldiniz hocam, bu hobi gerçekten çok zevkli ve eğlenceli bir hobi. Karıncalar hakkında hem Tuğkan abinin videolarını izleyebilirsiniz. Aklınıza takılan bir problem veya soru olursa buraya konu açıp sorabilirsiniz. Burada bakım rehberlerini araştırın, onlar da size yardımcı olur. İsterseniz benimle dm den iletişime de geçebilirsiniz. Tekrar hoş geldiniz, iyi hobiler dilerim.

General_Elyq

Larva
Üye
Öncelikle aramıza hoşgeldin. Bu hobi için bu forumda ve youtube videolarından fazlasıyla bilgi toplayabilirsin. Öncelikle kendine bir kraliçe bulman gerek şuan tam zamanı. Videolara biraz bakarak araşatıt ve katıncaları tanı sonrasında ilk kraliçen ile bize katılabilirsiniz🙃

armagankaya

Media
Üye
Öncelikle aramıza hoşgeldin. Bu hobi için bu forumda ve youtube videolarından fazlasıyla bilgi toplayabilirsin. Öncelikle kendine bir kraliçe bulman gerek şuan tam zamanı. Videolara biraz bakarak araşatıt ve katıncaları tanı sonrasında ilk kraliçen ile bize katılabilirsiniz🙃
Hocam hevesinizi kırmak gibi olmasın ama şu an aslında pek zamanı olmayabilir. Bölgeden bölgeye uçuş zamanları değişiyor. “Aramasın” demiyorum, marttan sonra kesin bulur.

General_Elyq

Larva
Üye
Hocam hevesinizi kırmak gibi olmasın ama şu an aslında pek zamanı olmayabilir. Bölgeden bölgeye uçuş zamanları değişiyor. “Aramasın” demiyorum, marttan sonra kesin bulur.
Yok hocam estağfurullah hevesim kırılmaz yazmanız çok daha iyi. Doğu kısımlatında uçuşlar başladı ve zaten biraz bilgi toplayıp çıksın dedim ama mart ve Nisan'da çılarsa daha doğru olur iyi hobiler.