Herkese merhaba ben akif

akifcakan019

Yumurta
Üye
herkese merhaba ben akif bende karınca belemek istiyorum ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum Mart ayını bekliyorum kraliçe denk getirmem lazım onu nasıl yakalarım bilmiyorum...

tarikkapakli

Yumurta
İlklerden
Üye
hoş geldin Akif burda öğrenirsin nasıl besleyeceğini veya kanala gidip videoları izleyebilirsin

Mundereous

Yumurta
Üye
Hoşgeldin dostum öncelikle https://karincaciftligim.com/pages/temel5/ - https://karincaciftligim.com/help/terms/ forum kurallarına bakmanı öneririm. Bunun dışında şuan forumda çoğu bilgi yavaştan oturmaya başlıyor. Merak ettiğin konuları sağ üstten ara seçeneğini kullanarak araştırabilirsin. Bunun dışı bulamadığın konuları ve merak ettiğin soruları sorabilirsin.

İyi Eğlenceler
Aramıza Hoşgeldin Hobici.. <3

hamza54

Yumurta
Üye
herkese merhaba ben akif bende karınca belemek istiyorum ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum Mart ayını bekliyorum kraliçe denk getirmem lazım onu nasıl yakalarım bilmiyorum...
kanka güneşli güzel havalarda uçuş olma olsılığı daha yüksek, hele küçük bir yağmur sonrası güneş açarsa ve havada rüzgarsızsa kraliçeye denk gelme olasılığın çok yüksek.

ardaacar25

Yumurta
Üye
hoş geldin arif tuğkan abinin videolarını izleyerek bilgi sahibi olabilirsin bu forumlada pekiştirirsin kraliçe illahaki bulursun tam zamanında hobiye başlaymaya karar vermişsin iyi hoiler dilerimkj

Nazdravia

Yumurta
İlklerden
Üye
Hoşgeldin. Detaylı bilgiler için Karınca Çiftliğim kanalına bakabilirsin iyi forumlar

bulutsensei

Yumurta
İlklerden
Üye
hoşgeldin hocam, öncelikle keyifli hobiler dilerim. sonralıkla ise gerekli bilgileri karınca çiftliğim kanalındaki oynatma listeleri kısmında bulabilirsin.
:)