Türkiyede var aslında ama bulması biraz zor olacaktır kolonisini hiç görmedim😂
Türkiyede var aslında ama bulması biraz zor olacaktır kolonisini hiç görmedim😂
bana çok güzel geliyolar ama yakında olmadıkları için göremiyorum en yakın yaşam yeri adana kahramanmaraş arasında kalıyopheidole sp. İstemesem kesin bundan isterim
Çünkü diğer kraliçelerin uçuş yaptığı zamanlarda genelde yaz uykularında oluyorlar. Mart nisan arası bulma şansın vardı.Türkiyede var aslında ama bulması biraz zor olacaktır kolonisini hiç görmedim😂
evet türkiyede var bende hiç görmedimTürkiyede var aslında ama bulması biraz zor olacaktır kolonisini hiç görmedim😂
Ah keşke olsa da ısırsaDikkat et ısırmasın seni ☺
Önce ne güzel olurdu dedim. Sonra doğum günümüm 2 yıl sonra olacağını hatırladım. Önce karıncayı sonra beni unuturlar. Neyse. Yapı ve duruşunu seviyorum, Crematogaster spDoğum gününüzde size bir tür/cinsin kraliçesini size hediye edicekler bu hangi kraliçe olsun istersidiniz??
Benimki kesinlikle -Myrmecia- cinsinden bir kraliçe olurdu
29 şubat 😥Önce ne güzel olurdu dedim. Sonra doğum günümüm 2 yıl sonra olacağını hatırladım. Önce karıncayı sonra beni unuturlar. Neyse. Yapı ve duruşunu seviyorum, Crematogaster sp
hayırThoraxlarını bitek ben mi kalpe benzetiyorum
gerçekten güzel bi hediye olurmuşHeterometrus Spinifer fln güzel olurdu dimi
Multi kraliçeli almıştım 2 haftada bir kontrol edip yem vermeme rağmen(önceden 1 kez işçi çıkarmış satıcı dedi o nedenle besledim.)2 sinide kaybetik.evet türkiyede var bende hiç görmedim
2 yıl????Önce ne güzel olurdu dedim. Sonra doğum günümüm 2 yıl sonra olacağını hatırladım. Önce karıncayı sonra beni unuturlar. Neyse. Yapı ve duruşunu seviyorum, Crematogaster sp
O akrep değil miHeterometrus Spinifer fln güzel olurdu dimi