200 tl bütçe ile ne hobisi olur karinca dışında ve Afrika dev salyangozu disinda
Çok zor ama un kurdun zaten varsa vede sling tarantula bukursan tarantula hobisi,madagaskar tıslayan hamam böceği,mantis,isopod,milipede gibi canlılara bakabikirsin200 tl bütçe ile ne hobisi olur karinca dışında ve Afrika dev salyangozu disinda
Mantis satıcısı var mi ? Un kurdum var bayaÇok zor ama un kurdun zaten varsa vede sling tarantula bukursan tarantula hobisi,madagaskar tıslayan hamam böceği,mantis,isopod,milipede gibi canlılara
Madagaskar tislayan Hamambocegi bakabilirsin pet olarak.Mantis satıcısı var mi ? Un kurdum var baya
Satıcısıni bulmak çok zor be wc leyip bakıyirum genellikle eğer yaşatabileceksen vede erişkin degilse bakabikirsinMantis satıcısı var mi ? Un kurdum var baya
Ama artık bulamam sezonu değil veya ne zamanSatıcısıni bulmak çok zor be wc leyip bakıyirum genellikle eğer yaşatabileceksen vede erişkin degilse bakabikirsin
Şuan biraz zor ilkbaharın sonu yazın ortası gibi çok oluyorAma artık bulamam sezonu değil veya ne zaman