Kırmızı koloni kendine çok güveniyor 😆Çok şaşırdım bugun 2 koloniyi outworlde bağladım birisi böyle yapti diğeri hic bisey yapmadı. Yesiller bunlar kırmızılar diğerleri .Ekli dosyayı görüntüle 64709
Gece-Gündüz döngüsüne göre açıp kapatırlarTamamen kapattı deliği bakalım napacaklar çok merak ediyorum 😂
Vaaay öyle mi güzelmişGece-Gündüz döngüsüne göre açıp kapatırlar
Keşife çıkınca açarlar hatta bazen kapıda nöbet tutan işçileride görebilirsiniz.Tamamen kapattı deliği bakalım napacaklar çok merak ediyorum 😂
Kapıda nöbet tutan yokta ara ara biri gelip kontrol ediyor dayandım biraz eşeledim koşa koşa gitti haber verdi 3 5 tanesi hemen gelip kapattılar tekrar 😬Keşife çıkınca açarlar hatta bazen kapıda nöbet tutan işçileride görebilirsiniz.
Strese sokmasaydiniz daha iyiydi aslında yırtıcı alarmı vermişlerdir kolonide güvensizlik olurKapıda nöbet tutan yokta ara ara biri gelip kontrol ediyor dayandım biraz eşeledim koşa koşa gitti haber verdi 3 5 tanesi hemen gelip kapattılar tekrar 😬
Hocam bi sorum var kaç işçi olduğunda autworld bağladınız.Çok şaşırdım bugun 2 koloniyi outworlde bağladım birisi böyle yapti diğeri hic bisey yapmadı. Yesiller bunlar kırmızılar diğerleri .Ekli dosyayı görüntüle 64709
Bu kadar küçük bişeyden sorun olmaz.Strese sokmasaydiniz daha iyiydi aslında yırtıcı alarmı vermişlerdir kolonide güvensizlik olur
Hocam 20 şer isci var. Beslemek sorum oluyo sürekli kaçıyorlardı.Hocam bi sorum var kaç işçi olduğunda autworld bağladınız.
Kendini korusun canım dogal ortamda olsa gercekten yırtıcı olabilir 😬Strese sokmasaydiniz daha iyiydi aslında yırtıcı alarmı vermişlerdir kolonide güvensizlik olur
Tamam ama alkışlanlık olursa uzun vadede sorun olabileceğini düşünüyorumHocam 20 şer isci var. Beslemek sorum oluyo sürekli kaçıyorlardı.
Kendini korusun canım dogal ortamda olsa gercekten yırtıcı olabilir 😬