Sıcaklık değişiminden kaynaklı olmuş olabilirHobide fazlasıyla acemiyim. Birkaç koloni ve kraliçem var. Tüp hazırlama videolarını izledim dediklerini tamamen eksiksiz yaptım(karınca çiftliğim yt dahil)şu şekilde küçük hava kabarcıkları oluşuyor ve büyüyor sebebi nedir ? Ve kısa sürede suyun bitmesine sebep olur mu Ekli dosyayı görüntüle 11835
hayır hiçbişey olmaz rahat ol. bitse de nolcak ki transfer edersin zaten.Suyun hızlı tükenmesine sebep olur mu peki ?
bi de koloninin işçisi var mı?hayır hiçbişey olmaz rahat ol. bitse de nolcak ki transfer edersin zaten.
Olmaz kankaSuyun hızlı tükenmesine sebep olur mu peki ?
30 kadar işçi mevcut. Bir ay kadar bakamayacağım karıncalara o yüzden suyun bitmemesi önemli . Ek olarak bir su tüpü daha bağladım.hayır hiçbişey olmaz rahat ol. bitse de nolcak ki transfer edersin zaten.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bi de koloninin işçisi var mı?
başka tüp bağladıysan bişey olmaz. işçi sayısını tohumlardan dolayı sordum30 kadar işçi mevcut. Bir ay kadar bakamayacağım karıncalara o yüzden suyun bitmemesi önemli . Ek olarak bir su tüpü daha bağladım.
Doğrudur haklısınızbaşka tüp bağladıysan bişey olmaz. işçi sayısını tohumlardan dolayı sordumişçi görememiştim de. iyi forumlar.
TeşekkürlerPamuk ile suyu sıkıştırdığınız zaman suyun yetmediği yerler hava ile dolar. Su azıcık azaldığı zaman da bu görüntüyle karşılaşmanız normal.