Hastane tüpü

spykex

Yumurta
Üye
Merhabalar ben hobiye yeni başladım ve 16cm lik test tüpü alana kadar bu sabah hastaneden aldığım 5ml lik tüpünü geçici olarak kullansam bir sorun olur mu? içinde macuna benzer bi madde vardı onu temizlemek için içine deterjanlı su koydum sorun çıkarır mı?

Ekli dosyalar

• IMG_20220302_114853.jpg
    IMG_20220302_114853.jpg
    23.6 KB · Görüntüleme: 43

Aculeata

Yumurta
Üye
Merhabalar ben hobiye yeni başladım ve 16cm lik test tüpü alana kadar bu sabah hastaneden aldığım 5ml lik tüpünü geçici olarak kullansam bir sorun olur mu? içinde macuna benzer bi madde vardı onu temizlemek için içine deterjanlı su koydum sorun çıkarır mı?
O dibindeki sıvı bir yerden sonra eriyor ve çıkarması cidden zor . Çıkarabilirseniz kullanın ama dibinde o sıvının olmadığı bir tüp bulmanızı öneririm.

Nabukatnazar

Yumurta
Üye
Hocam ben pandemi zamanı bunlardan kullandım ama boyut bakımıyla pek uyum gösteremedi koloni ama kullanabilirsiniz dibindeki sıvıyı önce bir şiş çubuğa dağıt sonra ısıtmış olduğun bir su dolu kaba koy erisn biraz çıkarması daha kolay oluyor

spykex

Yumurta
Üye
Sağol
Hocam ben pandemi zamanı bunlardan kullandım ama boyut bakımıyla pek uyum gösteremedi koloni ama kullanabilirsiniz dibindeki sıvıyı önce bir şiş çubuğa dağıt sonra ısıtmış olduğun bir su dolu kaba koy erisn biraz çıkarması daha kolay oluyor

muhammetbozbulut

Yumurta
Üye
Tercih etmiyorum deney tüpü çok ucuz bir malzeme 2,5 TL ve 3 TL alabilirsin ve her yerde bulabilirsin.

FLATSARN

Yumurta
Üye
Ben de 2 tane sarı kapaklılardan vardı ne yaptıysam çıkmadı. İçindeki madde her tüote farklıymış o yüzden sizinkinin rengi nedir bir de onu deneyeyim. Plastikbu tüpler çantaya atmak için çok kullanışlı ne zaman nerde kraliçeyle karşılaşacağınız belli olmadığı için çok pratik oluyor cama kıyasla.

muhammetbozbulut

Yumurta
Üye
Bugün bizim hırdavatcıdan tanesini 3 liraya 10 tane aldım
Düşün yani hırdavatcılar satıyor