Hangi kısmını kırıyımİlk işçi çıkınca işçinin kendine gelmesini bekle sonra bi pamukla şekerli su ver sonra kuş yemlerini kırıp ver içinde her zaman bir miktar kuş yemi bulunsun. İşçi sayısı arttıkça yemleri kırmadan verebilirsin. Haftada 1-2 kerede un kurdu ver.
Ztn direk top gibi ezip ver yani kabuğu açılına kadar.Hangi kısmını kırıyım
Tamam internetten aldım karıncayı adam 1,2 haftaya çıkar dedi de yumurtalar küçük duruyoZtn direk top gibi ezip ver yani kabuğu açılına kadar.
Görsel olsa daha iyi olur böyle tahmin yapma zor olur.Tamam internetten aldım karıncayı adam 1,2 haftaya çıkar dedi de yumurtalar küçük duruyo
Görsel olsa daha iyi olur böyle tahmin yapma zor olur.
AttımGörsel olsa daha iyi olur böyle tahmin yapma zor olur.
Kameram biraz kötü ama çekmeyi deniyimÇok net değil ama larva var gibi eğer hava durumu da uygun olursa 17-24 günde işci olur.
Çok net değil ama larva var gibi eğer hava durumu da uygun olursa 17-24 günde işci olur.
Pupa var daha erken olur 1-2 hafta içinde çikar hava uygunsa daha erken benim de yeni çıktı işçilerim.Kameram biraz kötü ama çekmeyi deniyim
Hayırlı olsun işçilerinPupa var daha erken olur 1-2 hafta içinde çikar hava uygunsa daha erken benim de yeni çıktı işçilerim.
Birde merakımdan soruyorum pupalar hangileri ucunda siyahlık olanlar mıPupa var daha erken olur 1-2 hafta içinde çikar hava uygunsa daha erken benim de yeni çıktı işçilerim.
Karınca şeklini almış, siyah nokta olanlar pupa.Birde merakımdan soruyorum pupalar hangileri ucunda siyahlık olanlar mı
Teşekkür ederimKarınca şeklini almış, siyah nokta olanlar pupa.