yasal sürüngenleein 5'i de uysal oldukları için Mssr'un dediği gibi en sevdiğinizSizce hangi yasal sürüngen türü ile hobiye başlamalıyım?
sen şakamısın kardeşim ?Süleymacık satın alabilirsin hem ucuz hemde bakımı çok kolay ancak sakın doğadan almayın.
O nedir.Süleymacık satın alabilirsin hem ucuz hemde bakımı çok kolay ancak sakın doğadan almayın.
Türkiyede wc olmayan süleymancık bulmak neredeyse imkânsız. Zaten yasal da değil.Süleymacık satın alabilirsin hem ucuz hemde bakımı çok kolay ancak sakın doğadan almayın.
Türkiyede çokça bulunan bir gecko türü Türk Keleri ya da Akdeniz sakanguru olarak da geçer.O nedir.
Teşekkür ederimTürkiyede wc olmayan süleymancık bulmak neredeyse imkânsız. Zaten yasal da değil.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Türkiyede çokça bulunan bir gecko türü Türk Keleri ya da Akdeniz sakanguru olarak da geçer.
? Şaka mısın?yazın duvardan süleymancık yakala ona bak kanka
sebep? Şaka mısın?
Doğadan sürüngenleri alıp bakmıyoruz da ondan. "süleymancık al kanka bak işte" diyeceğiniz kadar önemsiz değil o canlılar. Sadece süleymancıkla da sınırlı değil bu durum. Wc'nin her türlüsüne karşıyız.
keşke şakadan anlasanız, zaten kişi canlıyı yakalasa bile canlı yem yemez ve hayatını kaybeder neyse tartışma yaratmak istemiyorum şaka yaptığım için özür dilerim iyi akşamlarDoğadan sürüngenleri alıp bakmıyoruz da ondan. "süleymancık al kanka bak işte" diyeceğiniz kadar önemsiz değil o canlılar. Sadece süleymancıkla da sınırlı değil bu durum. Wc'nin her türlüsüne karşıyız.
Bir sen mi zekisin? İnsanlar neden gecko üretip 3 4 haneli rakamlarda satın alıyorlar? Biraz düşün "kanka"
Şaka yaptığını belli edecek hiçbir şey koymamışsın. Burası Güldür Güldür forumu değil, elbette ciddiye alacağım. Ayrıca şaka mısın diye sorduğumda sebebini sordun D: Ayrıca ben şaka yaptığını anlasam bile bir başkası anlamaz ve söylediğini uygulayıp doğadan süleymancık alıp beslemeye kalkabilir. Nereden tutsan elinde kalır. Her neyse hatanı anladığına sevindim. İyi akşamlarkeşke şakadan anlasanız, zaten kişi canlıyı yakalasa bile canlı yem yemez ve hayatını kaybeder neyse tartışma yaratmak istemiyorum şaka yaptığım için özür dilerim iyi akşamlar
elbette burası güldür güldür değil fakat bu eğlenmeme engel değil ve gönderdiğin şakamısın yazısı ben sana cevabımı attıktan sonra gözüktü sadece soru işareti gözüküyordu TAGGART TRANSCONTİNENTAL hatası aldımŞaka yaptığını belli edecek hiçbir şey koymamışsın. Burası Güldür Güldür forumu değil, elbette ciddiye alacağım. Ayrıca şaka mısın diye sorduğumda sebebini sordun D: Ayrıca ben şaka yaptığını anlasam bile bir başkası anlamaz ve söylediğini uygulayıp doğadan süleymancık alıp beslemeye kalkabilir. Nereden tutsan elinde kalır. Her neyse hatanı anladığına sevindim. İyi akşamlar