16×160 mm veya 16×100 mmMerhaba arkadaşlar. Sezon başlamadan önce test tüpü almak istiyorum. Sizce hangi boyutlardaki test tüpleri iyi olur?
https://ty.gl/v7t8gy9pdu4as hocam ben bunu aldım ve memnunum sizde alabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar. Sezon başlamadan önce test tüpü almak istiyorum. Sizce hangi boyutlardaki test tüpleri iyi olur?
reis trendyoldan alabileceğim kullandığınız asetat kağıdı arsa linkini atarmısınız çünkü bazı asetat kağıtları olmuyomuş alıp kullandığınız ürün varsa linkini atarmısınızhttps://ty.gl/v7t8gy9pdu4as hocam ben bunu aldım ve memnunum sizde alabilirsiniz.
Hocam, ben kırtasiyeden alıyorum. Sizin oralarda yoksa ben alıp size kargolayabilirim.reis trendyoldan alabileceğim kullandığınız asetat kağıdı arsa linkini atarmısınız çünkü bazı asetat kağıtları olmuyomuş alıp kullandığınız ürün varsa linkini atarmısınız
Hocam çeşitli yerlerden bulabilirsiniz. Tabi bu ne istediğinize göre değişir.Ne istediğinizi söyleyin bana bende bana göre iyi olan yerlerden önerim yapabilirim.İyi hobiler dilerim.karıncalar için malzemeleri nerden almalıyım sizce
yuva outworld deney tape ısıtıcı ped yem kraliçe gibi bunların hepsinin ortak olduğu bir yer var mı yada nerelerden alıyımHocam, ben kırtasiyeden alıyorum. Sizin oralarda yoksa ben alıp size kargolayabilirim.
Hocam çeşitli yerlerden bulabilirsiniz. Tabi bu ne istediğinize göre değişir.Ne istediğinizi söyleyin bana bende bana göre iyi olan yerlerden önerim yapabilirim.İyi hobiler dilerim.
Hocam, deney tüpünün linkini attım. Outworld’ü koloni dünyamdan alabilirsiniz. Kraliçeyi bence kendiniz bulun, olmazsa Ant Store Türkiye’den alabilirsiniz. Un kurdunu da ben petshoptan almıştım, bazılarında oluyor, oradan bakabilirsiniz. Yoksa Ant Store Türkiye’de de vardır herhalde.yuva outworld deney tape ısıtıcı ped yem kraliçe gibi bunların hepsinin ortak olduğu bir yer var mı yada nerelerden alıyım
tamamdır teşekkürlerHocam, deney tüpünün linkini attım. Outworld’ü koloni dünyamdan alabilirsiniz. Kraliçeyi bence kendiniz bulun, olmazsa Ant Store Türkiye’den alabilirsiniz. Un kurdunu da ben petshoptan almıştım, bazılarında oluyor, oradan bakabilirsiniz. Yoksa Ant Store Türkiye’de de vardır herhalde.
İyi hobiler dilerim.tamamdır teşekkürler
Hocam bana soracak olursanız ağzı çok geniş, 2 cm büyük. Bir de değerlendirmesi kötü. Gördüğüm kadarıyla alanlar kırık geldiğini söylemiş. Yani aslında benim attığım uygun, alabilirsiniz bence. Paketlemesi çok güzeldi, bir tane kırık bile gelmemişti.15 cm uzunluk 2 cm ağız genişliği uygun mudur en hesaplı o şekilde buldum linki https://www.trendyol.com/dodopazar/...t-p-837361131?boutiqueId=61&merchantId=119582
Hocam, bir de en hesaplı dediğiniz 250 lira, kargo ile 300 lira civarı herhalde. Benim dediğim ise kargo ile 200 lira civarı. Arada adet farkı olabilir ama benim dediğim hem değerlendirmesi iyi hem de ucuz.Size kesin alın demiyorum ama bana göre iyisi budur(bence).15 cm uzunluk 2 cm ağız genişliği uygun mudur en hesaplı o şekilde buldum linki https://www.trendyol.com/dodopazar/...t-p-837361131?boutiqueId=61&merchantId=119582
Hocam, kargo ücreti vermedim. 150 liraya onu da söylerim mevsimi gelmedi zaten. Dediğiniz gibi yorumları kötü o yüzden tereddüt yaşadım açıkçası. 2 cm de sorun çıkarmaz diye düşünüyorum da hiç kullanmadım önceden o yüzden sormak istedim. 20 adet olması da cezbetti.Hocam bana soracak olursanız ağzı çok geniş, 2 cm büyük. Bir de değerlendirmesi kötü. Gördüğüm kadarıyla alanlar kırık geldiğini söylemiş. Yani aslında benim attığım uygun, alabilirsiniz bence. Paketlemesi çok güzeldi, bir tane kırık bile gelmemişti.
Hocam, bir de en hesaplı dediğiniz 250 lira, kargo ile 300 lira civarı herhalde. Benim dediğim ise kargo ile 200 lira civarı. Arada adet farkı olabilir ama benim dediğim hem değerlendirmesi iyi hem de ucuz.Size kesin alın demiyorum ama bana göre iyisi budur(bence).
Klasik ebatlardan kaçmamak adına iade ettim.Hocam, kargo ücreti vermedim. 150 liraya onu da söylerim mevsimi gelmedi zaten. Dediğiniz gibi yorumları kötü o yüzden tereddüt yaşadım açıkçası. 2 cm de sorun çıkarmaz diye düşünüyorum da hiç kullanmadım önceden o yüzden sormak istedim. 20 adet olması da cezbetti.
Tamamdır hocam dediğim gibi bence 2 cm çok büyük.Ama size kalmış.İyi hobiler dilerim.Klasik ebatlardan kaçmamak adına iade ettim.
Anladım, teşekkürler.16x160. karınca ürünü saten firmalar 16mm tüplere göre tasarımlarını yapıyorlar.