Evet çünkü bulduğumda çok fazla kraliçe buldum bir günlüğüne aynı tüpe koydum çünkü tüplerin yetmedi ve sabah baktığımda yumurtalar vardı bende öyle bıraktım umarım büyük bir koloni olurGaliba çoklu kraliçe yöntemi yapıyorsun
Evet çünkü bulduğumda çok fazla kraliçe buldum bir günlüğüne aynı tüpe koydum çünkü tüplerin yetmedi ve sabah baktığımda yumurtalar vardı bende öyle bıraktım umarım büyük birGaliba çoklu kraliçe yöntemi yapıyorsun
Nasıl ve neyle besleme yapacağım işçi eklemem gerekir miLasius sp. diye düşünüyorum
İlk işçiye kadar beslemeye gerek duymaz. İşçi eklemeye gerek yok. Ekleseniz bile kabul etmeye bilir.Evet çünkü bulduğumda çok fazla kraliçe buldum bir günlüğüne aynı tüpe koydum çünkü tüplerin yetmedi ve sabah baktığımda yumurtalar vardı bende öyle bıraktım umarım büyük bir koloni olur
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Evet çünkü bulduğumda çok fazla kraliçe buldum bir günlüğüne aynı tüpe koydum çünkü tüplerin yetmedi ve sabah baktığımda yumurtalar vardı bende öyle bıraktım umarım büyük bir
Nasıl ve neyle besleme yapacağım işçi eklemem gerekir mi
Peki tohumla mı besleme yapayım ilk işçi çıktıktan sonra yoksa un kurduyla falan mıİlk işçiye kadar beslemeye gerek duymaz. İşçi eklemeye gerek yok. Ekleseniz bile kabul etmeye bilir.
Tohum yemeyebilir. Micro un kurdu, sosis, salam, yumurta beyazı, böcekler (sağlıklı) verebilirsiniz.Peki tohumla mı besleme yapayım ilk işçi çıktıktan sonra yoksa un kurduyla falan mı
Formica lar peki?Lasiuslar hasatçı değillerdir. İlk işçi çıktıktan sonra şekerli su+protein ile besleme yapabilirsiniz![]()
Major yok diye yazılıyor bazı formlardaOnlarda aynı şekilde ilk işçi çıktıktan sonra beslenme yapılır. Şekerli su + Protein ile beslenmesi yapılır
Tetramorium?Ben de yok diye biliyorum.
Major hangi türlerde oluyor turkiyede bulunan genelOnda da yok majör