Kraliçenin Messor olduğunu düşünüyorum. Yardım eder misiniz? Ek olarak döllenmiş olduğunu düşünüyorum. Uçamıyor. Tabii bu sadece bir varsayım.
Messor cinsi prenses. 1 hafta bekletin yumurtlarsa döllenmiş diyebiliriz.Kraliçenin Messor olduğunu düşünüyorum. Yardım eder misiniz? Ek olarak döllenmiş olduğunu düşünüyorum. Uçamıyor. Tabii bu sadece bir varsayım.
Messor cinsi prenses. 1 hafta bekletin yumurtlarsa döllenmiş diyebiliriz.Kraliçenin Messor olduğunu düşünüyorum. Yardım eder misiniz? Ek olarak döllenmiş olduğunu düşünüyorum. Uçamıyor. Tabii bu sadece bir varsayım.
Hocam uçuşlar başlamış messorların bende 1 tane şansıma gördüm ama 4 tane kolonim olduğu için almadım, Messor Kraliçesi bu arada.Kraliçenin Messor olduğunu düşünüyorum. Yardım eder misiniz? Ek olarak döllenmiş olduğunu düşünüyorum. Uçamıyor. Tabii bu sadece bir varsayım.
Uyardığınız için teşekkür ederim mesajları karıştırdım.@emre9293 Neden dislike attın ki? Yavaş yavaş sonbahar geliyor Messorların uçuşları başlıyor.
Oertenzi uçuşu olur mu acaba 🤩.Güzel, messor sezonu başlamış ufaktan. Messor bulanlar bulunan türler konusuna kayıt ederse, bulmak isteyenler için büyük yardımı olur.
Elinizde görseli var mı acabaOertenzi uçuşu olur mu acaba 🤩.
Buyrun.Elinizde görseli var mı acaba
Belki olur niye olmasınOertenzi uçuşu olur mu acaba 🤩.
Sorun yaratacağını sanmıyorum.Görsellere bakarsanız kraliçenin çenesinde bir sorun var
Neden olmasın, babayiğit yakında meydana dökülür.Oertenzi uçuşu olur mu acaba 🤩.
Belki olur niye olmasın😍.
Neden olmasın, babayiğit yakında meydana dökülür.