PrensesBugün bunu buldum, kraliçe olduğunu düşünüyorum. Türü nedir bunun? Kraliçe mi yoksa prens mi?
Cataglyphis livida
tuğkan abi bu türün bakım vdieosunu çektimi yada siz biliyorsanız bana anlatırmısınız ?Cataglyphis livida prensesi.
Tuğkan abi videosunu çekmedi 2. Sorunuzu cevaplamadan önce karıncanızı kaç derecede buldunuz?tuğkan abi bu türün bakım vdieosunu çektimi yada siz biliyorsanız bana anlatırmısınız ?
Ben tekirdağ çorluda yaşıyorum hava 28 dereceTuğkan abi videosunu çekmedi 2. Sorunuzu cevaplamadan önce karıncanızı kaç derecede buldunuz?
Ben hem renginden dolayı hemde bulunduğu sıcaklıktan dolayı lividaya benzettim.Formica cinsi prenses olduğunu düşünüyorum.
Kafa benzemiyor.Ben hem renginden dolayı hemde bulunduğu sıcaklıktan dolayı lividaya benzettim.
Evet haklısınız benim hatam.Kafa benzemiyor.
Rengi C. Livida ile uyuşmuyor ve Formica cinsi de yüksek sıcaklıklarda uçar.Ben hem renginden dolayı hemde bulunduğu sıcaklıktan dolayı lividaya benzettim.
Evet, fark ettim sonradan bu konuda biraz yeniyim.Rengi C. Livida ile uyuşmuyor ve Formica cinsi de yüksek sıcaklıklarda uçar.
Burdan baya belliymiş Formica olduğu.daha kalitelisini çektim tekrar bakın isterseniz
Formica cinsi prenses. İlk işçiye kadar besleme yapma, ilk işçi çıkınca şekerli veya ballı su devamında un kurdu veya farklı canlı yemle besleme yapabilirsin. İşçileri çok hızlı çıkar(2.5-3 hafta) stresli bir cinsdir olabildiği kadar az rahatsız edin.teşekkürler nasıl besleyebilirim?
eyvallah çok teşekkür ederimFormica cinsi prenses. İlk işçiye kadar besleme yapma, ilk işçi çıkınca şekerli veya ballı su devamında un kurdu veya farklı canlı yemle besleme yapabilirsin. İşçileri çok hızlı çıkar(2.5-3 hafta) stresli bir cinsdir olabildiği kadar az rahatsız edin.