Hamile Balık

tunahannis

Yumurta
Üye
Herkese Selamlar,

1 Hafta önce 3 tane altta gördüğünüz balıklardan aldım. (Japon balığı)
1 tanesi diğerlerine göre farklı kuyruğu da farklı fakat asıl sorum bu balık acaba Hamile olabilir mi? Bunu nerden anlayabilirim. Bazen yüzerken yan dönüyor sanki ağırlık taşıyormuş gibi. Tualetini yapmasında veya yemesinde bir sıkıntı yok fazla yemleme de yapmıyorum. Geldiği günden beri böyle şişik biraz yardımcı olabilir misiniz?
B536D50B-6E43-4A76-8C18-7460FC5AD47A.jpeg

Ekli dosyalar

• AB82F553-6F03-4EBF-94CA-A72D9CA8B744.jpeg
    AB82F553-6F03-4EBF-94CA-A72D9CA8B744.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 7

emre9293

Phragmotic
Üye
Herkese Selamlar,

1 Hafta önce 3 tane altta gördüğünüz balıklardan aldım. (Japon balığı)
1 tanesi diğerlerine göre farklı kuyruğu da farklı fakat asıl sorum bu balık acaba Hamile olabilir mi? Bunu nerden anlayabilirim. Bazen yüzerken yan dönüyor sanki ağırlık taşıyormuş gibi. Tualetini yapmasında veya yemesinde bir sıkıntı yok fazla yemleme de yapmıyorum. Geldiği günden beri böyle şişik biraz yardımcı olabilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 71972
Fanus çok küçük, 2 Japon balığı için minimum 60-80 litre idealdir.

Renkli taşlardaki kalitesiz veya akvaryum için üretilmemiş bir boya ise, zamanla suya çözünerek toksik kimyasallar salabilir.

Japon balıkları yumurtlar yani hamile kalmaz ben yanlış görmüş de olabilirim. Balığın karnında morluk var gibi eğer öyleyse bu ciddi bir hastalık olabilir. Aşırı yemlemeden dolayı kabız olmuş olabilir fakat fazla yemleme yapmadığınız ve dışkılaması normal olduğu için kabız olduğunu düşünmüyorum.