Güvenli ve ucuz site önerisi

splitter

Yumurta
Üye
Formikaryum ve karınca ekipmanları almak için güvenilir ve ucuz olan siteler neler?

gokdenizz

Nanitik
Üye
Hem hız hem fiyat bakımından ant store iyidir. Kendimde orayı tercih ediyorum. Ayrıca özel olarak görüşüp istediğin modeli bastırma imkanı sağlıyor.

splitter

Yumurta
Üye
Antistic den aldım kalitesi iyi diyolar ama biraz pahalı

Hasancık

Nanitik
Üye
Formikaryum ve karınca ekipmanları almak için güvenilir ve ucuz olan siteler neler?
herkes önermiş fakat ben antstore turkey'i önermiyorum ürünlerine gereken özeni göstermiyorlar aldığım ürünlerin bazılarını sıcak silikon ile tamir etmem gerekti sıktıkları yapıştırıcı kırıldığı için ve eski suluk modellerinin altından su akmıyor

Kuzeykurum22

Nanitik
Üye
herkes önermiş fakat ben antstore turkey'i önermiyorum ürünlerine gereken özeni göstermiyorlar aldığım ürünlerin bazılarını sıcak silikon ile tamir etmem gerekti sıktıkları yapıştırıcı kırıldığı için ve eski suluk modellerinin altından su akmıyor
Dediklerinizde haklısınız ancak Ersin Bey'e ulaşıp durumu güzel bir dille anlatırsanız elinden geldiğince yardımcı olacaktır.

WradSX

Asker
Üye
Kargo parasını tek tek ödemek yerine alacağınız siparişleri toplu halde alıp kargoya vereceğiniz ücreti birnevi düşürebilirsiniz.