ant store türkey öneririm ucuz değil ama kaliteliFormikaryum ve karınca ekipmanları almak için güvenilir ve ucuz olan siteler neler?
herkes önermiş fakat ben antstore turkey'i önermiyorum ürünlerine gereken özeni göstermiyorlar aldığım ürünlerin bazılarını sıcak silikon ile tamir etmem gerekti sıktıkları yapıştırıcı kırıldığı için ve eski suluk modellerinin altından su akmıyorFormikaryum ve karınca ekipmanları almak için güvenilir ve ucuz olan siteler neler?
Dediklerinizde haklısınız ancak Ersin Bey'e ulaşıp durumu güzel bir dille anlatırsanız elinden geldiğince yardımcı olacaktır.herkes önermiş fakat ben antstore turkey'i önermiyorum ürünlerine gereken özeni göstermiyorlar aldığım ürünlerin bazılarını sıcak silikon ile tamir etmem gerekti sıktıkları yapıştırıcı kırıldığı için ve eski suluk modellerinin altından su akmıyor
Baktımda kargo parası 175tl fazlaKarınca Sanatını önerebilirim
siparişleri kaç günde gönderiyorlar?Karınca Sanatını önerebilirim
Maalesef fiyatlar o şekilde, antstoreturkey'de de 130tl.Baktımda kargo parası 175tl fazla
Göndermesi çok uzun sürmez kargo uzun sürebilir.siparişleri kaç günde gönderiyorlar?
Antistic in de 85tl ama ürünler bi tık pahalıMaalesef fiyatlar o şekilde, antstoreturkey'de de 130tl.
Göndermesi çok uzun sürmez kargo uzun sürebilir.