Daha net fotoğraflar yükleyebilir misiniz? Mümkünse tüpün içinde olsun.Fikrimce tanaemyrmex altcinsinden kendisi neredeyse tamamen siyah bacakları koyu kahverengi sadece ışık altında belli oluyor mandibulları da kahverengi, pilosty olarka da 3. ve 2. gaster tergiti yoğun uzun kıllı 1. gaster tergitinde 5 civarı uzun kıl var. Thorax genel olarak kısa kollarla kaplı.
Ekli dosyayı görüntüle 85150Ekli dosyayı görüntüle 85151Ekli dosyayı görüntüle 85152
Kraliçenin parlak bir yapısı var. Vagus olduğunu düşünmüyorum.Kıllanmaları karşılaştırdım camponotus vagus ile uyuşuyor, ayrıca çevredeki kolonileri inceledim koloni nüfusu, kast dağılımı vs. Vagus ile uyuşuyor, Yardımınız için teşkkürler
Hocam kameradan kaynaklıdır çünkü kıllanma yüksekKraliçenin parlak bir yapısı var. Vagus olduğunu düşünmüyorum.
Olabilir. Kıllanmanın yüksek olsuğu tek tür vagus değil.Hocam kameradan kaynaklıdır çünkü kıllanma yüksek
Haklısınız ama koloni yapısı uyan tek tür vagus sanırım, sonuç olarak tanaemyrmex altcinsinden birçok tür oldukça yoğun nüfuslu koloniler kurmuyor muOlabilir. Kıllanmanın yüksek olsuğu tek tür vagus değil.
Küçük bir tanaemyrmex kolonisi de olabilir. Dediğim gibi kraliçenizin vagus olduğunu düşünmüyorum. Moderatörler konuya baktığında doğrusunu söyler zaten.Haklısınız ama koloni yapısı uyan tek tür vagus sanırım, sonuç olarak tanaemyrmex altcinsinden birçok tür oldukça yoğun nüfuslu koloniler kurmuyor mu
Anladım yine de yardımınız için teşekkür ederim ❤️Küçük bir tanaemyrmex kolonisi de olabilir. Dediğim gibi kraliçenizin vagus olduğunu düşünmüyorum. Moderatörler konuya baktığında doğrusunu söyler zaten.