Hocam aç olduklarında bu davranışı gösterebiliyorlar. Kaç gün önce besin verdiniz ?Arkadaşlar, 1-2 gündür işçiler böyle giriş pamuğunun etrafında. Bunun bir sebebi var mı veya yapmam gereken bir şey var mı?
Fotoğraf atar mısınız?Arkadaşlar, 1-2 gündür işçiler böyle giriş pamuğunun etrafında. Bunun bir sebebi var mı veya yapmam gereken bir şey var mı?
Muhtemelen aç oldukları içindir.Birinde 12 digerinde 10
Ne yapayim şekerli su falan mi vereyim yada tohum miktarini arttirabilirim. Un kurdu takviyesi sadece yumurtalar icin, ana besin kaynaklari tohumlar diye biliyorum yanlış bir sey mi yapiyorum yönlendirebilir misiniz?Muhtemelen aç oldukları içindir.
Yani hiç messor beslemedim ama tüpte tohum varsa bence şekerli su vermeyi deneyebilirsin. Veya arkadaşın dediği gibi belkide aç değillerdir.Ne yapayim şekerli su falan mi vereyim yada tohum miktarini arttirabilirim. Un kurdu takviyesi sadece yumurtalar icin, ana besin kaynaklari tohumlar diye biliyorum yanlış bir sey mi yapiyorum yönlendirebilir misiniz?
Hocam gezmeye basladiklarina gore outworld baglayabilirmiyim. Yoksa daha erken mi?Aç oldukları için değil, keşif ihtiyacı duyulduğundan ve tüpte ki pislikleri dışarı yığmak istemelerinden, pamuğu açtığınızda tohum kabuklarını vs. dışarı attıklarını görebilirsiniz.
Bağlayabilirsiniz, çöplerini kendileri atsınlar. Küçük bir outworld yeterli şuan.Hocam gezmeye basladiklarina gore outworld baglayabilirmiyim. Yoksa daha erken mi?