GECKO İÇİN TERARYUM ÖNERİSİ

FINWORLD

Yumurta
Üye
Gecko beslemek istiyorum ama exoterra teraryumlar aşırı pahalı ve bir adet leopard gecko için ne uzunlukta ne büyüklükte bir teraryum almalıyım plexy teraryumlar almatı mıyım ve herkesin yaptığı gibi zemine bir peçete serip hayvanı beslemek istemiyorum kummu kullanılmalı yoksa coco soil filan mı kullanılmalı açıkçası sürüngenlerle ilgili bir şey bilmiyorum yani neyi severler filan ne yapmalıyım lütfen fazla pahalı şeyler önermeyin. İlginiz için teşekkürler.

Dkdklse

Larva
Üye
Gecko beslemek istiyorum ama exoterra teraryumlar aşırı pahalı ve bir adet leopard gecko için ne uzunlukta ne büyüklükte bir teraryum almalıyım plexy teraryumlar almatı mıyım ve herkesin yaptığı gibi zemine bir peçete serip hayvanı beslemek istemiyorum kummu kullanılmalı yoksa coco soil filan mı kullanılmalı açıkçası sürüngenlerle ilgili bir şey bilmiyorum yani neyi severler filan ne yapmalıyım lütfen fazla pahalı şeyler önermeyin. İlginiz için teşekkürler.
Teraryum fiyatları konusunda katılıyorum sonuna kadar. Teraryumun neyden olacağı tamamen size ve bütçenize kalmış iş. Benim fikrimce en sağlıklı olan her zaman camdır. Temiz bir görsellikte sunar. Fakat pleksy veya plastikte kullanabilirsiniz. Zemin kısmında peçete temizlik açısından en kolayı olucaktır. Kum tavsiye etmiyorlar genellikle yutma durumu olabilceğinden. Torf ise mite sorunu yaşayabilirsiniz temizlemesi zor olucaktır birde. Görsellik istiyorsanız exoterranın sand matı gibi ürünlere başvurabilirsiniz bence.

Hemitheconyx

Pupa
Üye
Forumda sorularınızın cevapları bulunmakta .

FINWORLD

Yumurta
Üye
Teşekkürler, birde ısıtıcı ped işindede ne alammı önerirsinz acaba