Akvaryuma yaptığımda bikaç gün suda bekletip koymuştum, çürüme olmamıştı.Fat tail gibi bir canlı almayı düşünüyorum , ama exo terra falan çok pahalı olduğundan dolayı hindistan cevizi kabuğundan saklanma alanı yapmak istiyorum. Hindistan cevizinin suya salınımı varmı yada çürüme oluyor mu?
Uzun süre suda bırakmak sağlıklı olmaz. Kısa süreli kullanabilirsinizFat tail gibi bir canlı almayı düşünüyorum , ama exo terra falan çok pahalı olduğundan dolayı hindistan cevizi kabuğundan saklanma alanı yapmak istiyorum. Hindistan cevizinin suya salınımı varmı yada çürüme oluyor mu?
Uzun süre suda kalmayacak saklanma alanı olacak nem yaptığımda su gelecek sadeceUzun süre suda bırakmak sağlıklı olmaz. Kısa süreli kullanabilirsiniz
Nemde çürüme yapabilir ama uzun sürede. Çürüme yaptığında alırsınız, yenisini koyarsınız. Sıkıntı yok.Uzun süre suda kalmayacak saklanma alanı olacak nem yaptığımda su gelecek sadece
Temizlesem olmaz mı çünkü kesip zımparalamak zor birşeyNemde çürüme yapabilir ama uzun sürede. Çürüme yaptığında alırsınız, yenisini koyarsınız. Sıkıntı yok.
Temizleme konusunda çok emin değilim ama ilk çürüme olduğu zaman belki temizlersen kullanım süresini arttırabilirsin. Dediğim gibi çürüyünce temizlenip tekrar kullanılır mı bilgim yok.Temizlesem olmaz mı çünkü kesip zımparalamak zor birşey