Teşekkürleryavru olanı almanız daha mantıklı bence size daha çabuk alışır ve de blizzard(pembe) olanın kuyruğu kopmuş ve parmaklarında sorun var gibi gözüküyor bilginiz olsun.
Canlıların satışı yasal olmadığı için bu konuyla ilgili bilgilerin forumda verilmesi doğru olmaz kendiniz araştırıp bulmanız daha iyi olur.Nereden buldunuz?
Bu canlılar yasal değilmi? 😥Canlıların satışı yasal olmadığı için bu konuyla ilgili bilgilerin forumda verilmesi doğru olmaz kendiniz araştırıp bulmanız daha iyi olur.
maalesef fat tail dışında geckolar yasal değil ama sosyal medyada paylaşmadığınız sürece bi sorun çıkmazBu canlılar yasal değilmi? 😥
herkesin bildiği Süleymancıklar yani binevi her yerde TURKISH GECKO olarak geçenler var . türkiyede her evde olabilecek kertenkele türüdür . Halk arasında "Süleymancık" ve "Türk Keleri" olarak da bilinirler. alıp beslersem sıkıntı olur muAfrican Fat Tailed gecko da ülkemizde yasal değil. Sadece bir satıcının getirttiği çipli canlılar yasal. Yanlış bir algı olmasın.
Olur hem yem kabul etmez, hem de yasal değil.herkesin bildiği Süleymancıklar yani binevi her yerde TURKISH GECKO olarak geçenler var . türkiyede her evde olabilecek kertenkele türüdür . Halk arasında "Süleymancık" ve "Türk Keleri" olarak da bilinirler. alıp beslersem sıkıntı olur mu
okumak isterseniz:https://tr.wikipedia.org/wiki/Akdeniz_sakanguru
önceden besledim evimize girmişti onu da deneyimlemek istemiştim ve gayet de yem yiyordu yani . Verdiğim un kurtlarını bayaa götürüyordu . her eve zaten giren bi canlı yani kim nerden bilecek birdeOlur hem yem kabul etmez, hem de yasal değil.
yerli türleri yakalayıp beslemenin ayrı bi suçu var diye biliyorum (yanlış biliyor olabilirim).Bence bi gecko besliyecekseniz ya fat tailed'in belgelerini falan herşeyini alıp yasal bi şekilde beslemelisiniz yada leopard veya crested gecko alıp gizli bir şekilde besleyebilirsinizherkesin bildiği Süleymancıklar yani binevi her yerde TURKISH GECKO olarak geçenler var . türkiyede her evde olabilecek kertenkele türüdür . Halk arasında "Süleymancık" ve "Türk Keleri" olarak da bilinirler. alıp beslersem sıkıntı olur mu
okumak isterseniz:https://tr.wikipedia.org/wiki/Akdeniz_sakanguru