Gecko buldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sametoğuz

Yumurta
Üye
Gecko almayı düşünüyordum ve buldum yavru olanı almayı düşünüyorum sizce nasılScreenshot_20220126-190351.jpgScreenshot_20220126-190333.jpgScreenshot_20220126-190344.jpg

Onlorot

Media
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
African Fat Tailed gecko da ülkemizde yasal değil. Sadece bir satıcının getirttiği çipli canlılar yasal. Yanlış bir algı olmasın.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
African Fat Tailed gecko da ülkemizde yasal değil. Sadece bir satıcının getirttiği çipli canlılar yasal. Yanlış bir algı olmasın.
herkesin bildiği Süleymancıklar yani binevi her yerde TURKISH GECKO olarak geçenler var . türkiyede her evde olabilecek kertenkele türüdür . Halk arasında "Süleymancık" ve "Türk Keleri" olarak da bilinirler. alıp beslersem sıkıntı olur mu
okumak isterseniz:https://tr.wikipedia.org/wiki/Akdeniz_sakanguru

melihgokcen

Yumurta
İlklerden
Üye

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Olur hem yem kabul etmez, hem de yasal değil.
önceden besledim evimize girmişti onu da deneyimlemek istemiştim ve gayet de yem yiyordu yani . Verdiğim un kurtlarını bayaa götürüyordu . her eve zaten giren bi canlı yani kim nerden bilecek birde

Ardacan

Yumurta
Üye
herkesin bildiği Süleymancıklar yani binevi her yerde TURKISH GECKO olarak geçenler var . türkiyede her evde olabilecek kertenkele türüdür . Halk arasında "Süleymancık" ve "Türk Keleri" olarak da bilinirler. alıp beslersem sıkıntı olur mu
okumak isterseniz:https://tr.wikipedia.org/wiki/Akdeniz_sakanguru
yerli türleri yakalayıp beslemenin ayrı bi suçu var diye biliyorum (yanlış biliyor olabilirim).Bence bi gecko besliyecekseniz ya fat tailed'in belgelerini falan herşeyini alıp yasal bi şekilde beslemelisiniz yada leopard veya crested gecko alıp gizli bir şekilde besleyebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...