Garip Kurt

Poytar

Yumurta
Üye
Arkadaşlar bu ne kurdu olabilir tahmininiz var mı?

Ekli dosyalar

• IMG_9975.jpeg
    IMG_9975.jpeg
    54.5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_9973.jpeg
    IMG_9973.jpeg
    57.2 KB · Görüntüleme: 36

samet_56

Nanitik
Üye
Bu kadar büyük mu oluyor. Bide bu larvaları büyütüp yetişkin yapıp çoğaltıp kraliçelerime versem nasıl olur?
Bunlar tahminimce kara sinek larvaları, izole şekilde üretim yapabilirseniz koloniye verebilirsiniz. Vermeden önce dondurucu da beş dakika bekletmenizi tavsiye ederim. Bazı karıncalar kokusundan ötürü tüketmeyebiliyor.

Poytar

Yumurta
Üye
Bunlar tahminimce kara sinek larvaları, izole şekilde üretim yapabilirseniz koloniye verebilirsiniz. Vermeden önce dondurucu da beş dakika bekletmenizi tavsiye ederim. Bazı karıncalar kokusundan ötürü tüketmeyebiliyor.
Bir şey diyeceğim: Eğer bir kraliçe karınca bulursam, bizim buralarda çok bulunan isopodların (tırnaklı böceklerin) üretimini yapıp karıncalara yem olarak vermeyi düşünüyorum. Ayrıca salyangoz da beslemeyi planlıyorum. Ek olarak meyve sineği üretimi de yapmak istiyorum. Sence bu kombinasyon uygun olur mu?

samet_56

Nanitik
Üye
Karıncalar isopodları pek tüketmezler. Meyve sineği iyi olur, steril üretim yapabilirseniz. Salyangozları tüketmeleri edineceğiniz karınca cinsine göre değişebilir.