En bilgiliSizce ben neyim? 😍
En bilgiliSizce ben neyim? 😍
Yok hocam o kadar değilEn bilgili
Sen muhtemelen son zamanlarda kendini geliştirmeye çalışan ve geliştiren birisin.Yok hocam o kadar değil, ama beni orada gördüğünüz için teşekürler
![]()
Teşekkürler, inşallah bizde sizin kadar bilgiye ulaşabiliriz. Ben kendimi geliştidiğimi düşünmüyordum. Bunları sizlerden duymak gerçekten beni hem mutlu hemde motive etti daha da çok araştırıcam.@Karınca16 @KingCat son zamanlar da kendinizi geliştirmeye çalıştığınız gözlerimden kaçmadı. İyi ilerliyorsunuz, çok şey öğrenin bize de bilmediklerimizi öğretin.
Estağfurullah.❤️Teşekkürler, inşallah bizde sizin kadar bilgiye ulaşabiliriz.
Ahahahah teşekkürler hocam 😅Forumun en şanlısı: @ysa (Özellikle Catalarda)
Şaka bi yana gerçekten güzel oldu hocam böyle bi etkinlik tarzı bişey başlatman teşekkürler.Tüm arkadaşlara benim için düşündükleri güzel düşünceler için ayrıca teşekkür ederim hepiniz iyi ki varsınız ❤️Çok güzeldi bee @waynhen dışında herkes mutlu oldu sanki jfkdjskskdks
Hele ki cins tespitleri cidden çok gelişti.@Karınca16 @KingCat son zamanlar da kendinizi geliştirmeye çalıştığınız gözlerimden kaçmadı. İyi ilerliyorsunuz, çok şey öğrenin bize de bilmediklerimizi öğretin.
Senin de cins tespitlerin gelişiyor.❤️Bir beni diyen yok ya.😢
🥲❤️❤️ Teşekkür ederimm.-Forumun en disiplinli kişisi: @PRS.macro
-Forumun en araştırmacısı: @el4nce
-Forumun en yakışıklısıve komiği: @samet_56 (bu adam cidden komik)
-Forumun en sevecen kişisi: @WradSX (attığın emojileri seviyorum)
-Forumun en gelişenleri: @KingCat @Karınca16 (cidden büyük gelişim gösterdiler.)
-Forumun en cataglyphis severi: @Ares ya da @ysa
-Forumun en meraklısı: @Demo
-Forumun en mütevazi kişisi: @waynhen
-Forumun en kibar ve sakin kişisi: @egzotikçiftik
-Forumun en şanslı kişisi: @ysa (Cataglyphis'lerini seviyorum)
-Forumun en iyi fotoğrafçısı: @PRS.macro
Unuttuğum kişiler varsa, kusura bakmayın.
Teşekkür ederim geliştiğimi sizlerden duymak beni hem mutlu hem de motive ediyor. Sağolun 😍🤗-Forumun en disiplinli kişisi: @PRS.macro
-Forumun en gelişenleri: @KingCat @Karınca16 (cidden büyük gelişim gösterdiler.)
Gelişiyorsun dostum. 🤭Teşekkür ederim geliştiğimi sizlerden duymak beni hem mutlu hem de motive ediyor. Sağolun 😍🤗
Hocam, çok teşekkür ediyorum olabilince kendimi geliştirmeye yeni bilgiler öğrenmeye çalışıyorum inşallah sizin gibi bilgili bir hobici olabilirim. Bunu sizden duymak beni çok mutlu ve motive etti.🤗🤗@Karınca16 @KingCat son zamanlar da kendinizi geliştirmeye çalıştığınız gözlerimden kaçmadı. İyi ilerliyorsunuz, çok şey öğrenin bize de bilmediklerimizi öğretin.
Çok teşekür ederim hocam, inşallah sizin gibi bir bilgili bir hobici olabilirim sizden bunu duyamak beni çok mutlu etti. 🤗 🤗-Forumun en disiplinli kişisi: @PRS.macro