Forumun Carebarası. 🤣Bir beni diyen yok ya.😢
Forumun en sıcak kanlısı olabilirim herhaldeHadi forumun enleri oynayalım, eğlenceli olur.
Forumun en sakini
Forumun en çılgını
Forumun en bilinçlisi
Forumun en neşelisi
Forumun en bilimseli
Forumun en kederlisi
Forumun en mutlusu
Forumun en kibarı
Forumun en bilgilisi
Forumun en inatçısı
Forumun en iyi kalplisi
Forumun en araştırmacısı
Forumun en hayvanseveri
Forumun en dik başlısı
Forumun en sakini
Forumun en sıcakkanlısı
Forumun en soğukkanlısı
Forumun en mizahı yüksek olanı
Benim aklıma bunlar geliyor, sizin aklınıza başka şeylerde gelirse yazabilirsiniz. Her ene birkaç kişiyi yazabilirsiniz.
Teşekkür ederim çok naifsiniz.🤣🤣Sizi daha çok buralarda görmek istiyoruz. 😆
Size forumun en neşelisi diyebilirim.
Karınca konularına pek cevap vermesek de tüm konuları okumaya çalışıyoruz, akvaryum kanalında bana denk gelebilirsiniz.Cidden Ömer Faruk'u şuana kadar hiç görmedim.
Mütevazilik yapmak için söylemiyorum, forumda benden çok daha iyi tespit yapanlar var. Neden? Araştırmıyorum, uğraşmıyorum genelde sadece cins bilgisi veriyorum ben. Tür araştırmayı uzun süre önce bıraktım, fotoğrafını çektiğim türleri de buradaki iyi tespit yapan arkadaşlara atıyorum zaten ben de yardım alıyorum. Benimkisi tecrübe, eski bilgiler. Ama gerçekten iyi vakit harcayan, sürekli kendine yeni bilgi ekleyen çok araştırmacı arkadaşlar var. İsim vermek gerekirse @hasany @el4nce @Ares @Enesersoy45 gibi. Ben baston kullanarak ilerliyorum artık hobide. :dFormun en iyi tür tespiti yapabilen en kral adamı: @PRS.macro
Bence 2 ve 3 değiştirilebilir.Benim gördüğüm kadarıyla
Forumun en dik başlısı @Kuzeyli
Forumun en kibarı @el4nce
Forumun en araştırmacısı @egzotikçiftik 🥶
hahaha forumda benden çok daha araştırmacı kişiler var mesela @samet_56 i koysanız çok daha iyi olabilir. 😁 😊Benim gördüğüm kadarıyla
Forumun en dik başlısı @Kuzeyli
Forumun en kibarı @el4nce
Forumun en araştırmacısı @egzotikçiftik 🥶
Heee doğru bugün onu görmedim diye unuttum.He bide elancede var @el4nce @samet_56 bu ikisi çok fena. Bacağımın şurasını nasıl sakat kalmadan kırabilirim diye sorsam kalkıp bilimsel cevap verirler diye korkuyorum zehir gibiler mübarek🤣🤣🤣🤣hahaha forumda benden çok daha araştırmacı kişiler var mesela @samet_56 i koysanız çok daha iyi olabilir. 😁 😊
Bence de! 😍 😍Ben moderatörlerinde fikrini merak ediyorum ya .Onlar herkesi görüyor takip ediyorlar kim nasıl biliyorlar onlarda yazsın