Tohumlara ulaşırsa filizlenme olabilir, birde kimi işçiler su sebepli yapışabiliyor. Camı kaldırıp silseniz iyi olur gibi.Formikaryumu nenlendirirken içeriye fotoğraftaki gibi su kaçırdım. Bir müdahale gerekiyor mu yoksa kendileri halledebilirler mi? Kraliçeyi daha kuru bir alana taşımışlar.
Ekli dosyayı görüntüle 76491
Bencede, Kulak temizleme çubuğuyla silebilirsiniz.Tohumlara ulaşırsa filizlenme olabilir, birde kimi işçiler su sebepli yapışabiliyor. Camı kaldırıp silseniz iyi olur gibi.
Tohumlara ulaşamıyor su, Yapışan işçiler var ama eser miktarda. Camı maalesef kaldıramıyorum acayip hızlı kaçıyorlar bir daha toplayamam. Kendi kendi kurur mu? Eğer kurursa çok da sıkıbtı değil 5-10 tane işçi kaybetmek.Tohumlara ulaşırsa filizlenme olabilir, birde kimi işçiler su sebepli yapışabiliyor. Camı kaldırıp silseniz iyi olur gibi.
Hocam oraya peçete uzatabilirseniz suyun büyük çoğunluğunu çeker aşırı nem belki küf mantar gibi sorunlara yol açabilir kabasını almaya çalışın bence.Tohumlara ulaşamıyor su, Yapışan işçiler var ama eser miktarda. Camı maalesef kaldıramıyorum acayip hızlı kaçıyorlar bir daha toplayamam. Kendi kendi kurur mu? Eğer kurursa çok da sıkıbtı değil 5-10 tane işçi kaybetmek.