Formikaryum mu Test Tüpü mü?

Karıncaseven

Yumurta
Üye
Sizce hangisi yeni başladım. Messor cinsi karınca için.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Begonza

Brachypterous
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Sizce hangisi yeni başladım. Messor cinsi karınca için.
Sadece kraliçe varsa bence tüp tek seçenek sayılır. Koloni halinde de tüpler iyi iş görüyor, çoğaltıcılarla daha fazla tüp bağlayarak kullanılabilir. Bir aksaklık olursa aksaklık olan tüpü çıkarıp müdahale edebilirsiniz ama bu formikaryum için geçerli değil. Görsellik sizin için önemli ise formikaryum kullanabilirsiniz, kullanışlı olması önemli ise çoğaltıcılar ile tüpler kullanabilirsiniz.

ertuğrul41

Yumurta
Üye
Tüp tabii ki. Tüp daha kontrollü ve basit olur. Formikaryum yeni kolonilere büyük gelebilir ve düzen oturmayabilir.
Hocam Componotus sp, Componotus lateris türü kraliçelerim 8 mayısta yumurtladı. Bu türlerden ilk işçileri ne zaman alırım? lambayı ısıtıcı olarak kullanıp, sabit 28 derecelik en boostlu sıcaklığı veriyorum?

Cihan__

Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Hocam Componotus sp, Componotus lateris türü kraliçelerim 8 mayısta yumurtladı. Bu türlerden ilk işçileri ne zaman alırım? lambayı ısıtıcı olarak kullanıp, sabit 28 derecelik en boostlu sıcaklığı veriyorum?
1-2 ay arası.

kartals0

Larva
Üye
Bana göre formikaryum dışardan kontrolün kısıtlanması demek. yakında bilindik bir yerden 8li test tüpü birleşimli + outworldlü bir şey alıcam. Görüntü olarak tabii ki formikaryum.